Borítás SpinLord Irbis II Purple

Kód: SL5791-B18 SL5791-B20 SL5791-B21 SL5791-P18 SL5791-P20 SL5791-P21 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: SpinLord
13 815 Ft 10 878 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a gumi egyesíti az Irbis változatlan felső gumiját a SpinLord Keiler II vagy a Lion Vanquish újonnan kifejlesztett szivacsával.

Ennek eredményeképpen ez az új változat még gyorsabb, mint az Irbis II Mint, és ezért felváltja azt. A labdaütés azonban valamivel keményebb (a szivacs keménysége most kb. 45-47 fok).

Mivel azonban mind a felső gumi, mind a szivacs nagyon rugalmas, a labdaütés még mindig közel sem olyan kemény, mint sok más kínai gumi esetében. Ez teszi az Irbis II Purple-t nagyon alkalmassá az agresszív európai támadó játékhoz, ahol a gyors topspinekre és a kemény végső ütésekre helyeződik a hangsúly.

A spin értékek nem egészen olyan magasak, mint az Ozelot Pro / Lion Vanquish esetében, és természetesen lényegesen alacsonyabbak, mint a ragadós gumiknál, de még így is jelentősek.

Összességében az Irbis II Purple a megfelelő gumi minden olyan játékos számára, aki értékeli a maximális sebességet és a kemény támadó ütésekhez való nagyfokú alkalmasságot, miközben a jó kontrollt is megtartja. Különösen a németországi gumikhoz képest ez magasabb, a labdák jobban elhelyezhetők, és az Irbis II Purple kevésbé érzékeny a bejövő forgásra is.

A csomagolás jelenleg ugyanaz, mint a "régi" Irbis II esetében.

A súlya valamivel nagyobb, de még elviselhető.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: ALL+ > OFF
Borítás típus: Soft
Szivacs keménysége: Hard

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: