PROFI ütő Yasaka Sweden Classic / Friendship CROSS SOFT

Kód: Y2059FL2A_PP2617_PP2620
Nincs értékelés
Márka: Yasaka
22 820 Ft –12 %
Yasaka Sweden Classic Friendship Cross Soft 1
22 820 Ft –12 % 19 965 Ft 15 720 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

HU_Banner

!
Kész pingpongütő !
Az ár egy komplett pingpongütőre vonatkozik, felragasztott borításokkal és élvédővel

 

Paraméterek / kinek ajánlanám ezt a pingpongütőt
profi ütő ideális a megfelelő technika elsajátításához. Nagyon jó minőségű allround fa a és kis nagyon minőséges borítással kombinálva kiváló kezelhetőséget, hosszú élettartamot biztosít megfelelő sebességgel.
Kinek ajánlanám kezdők, haladó játékosok, aktív játékosok
Ütőfa YASAKA Sweden Classic
Borítás  Fh FRIENDSHIP 729 CROSS SOFT
Borítás Bh FRIENDSHIP 729 CROSS SOFT
Tempó ALL+ > OFF-

 


 

FRIENDSHIP 729 CROSS Soft

Nagyon jó minőségű borítás a CROSS termékcsaládból.

Ez a borítás a kissé ragacsos Friendship 729 felső gumit kombinálja egy viszonylag puha szivaccsal (piros borítás narancssárga szivaccsal, fekete borítások kék szivaccsal).

A gyártó 42°-os szivacskeménységet ad meg, ami megfelel ennek a borításnak, csak a fekete változatnál tapasztalataink szerint a tapintható keménység egy kicsit magasabb, így a borítás ütősebb, egyenesebb, kicsit gyorsabb ... Ezért ajánljuk a fa tenyeres oldalára.

Ez a borítás nagyon jó minőségű és mégis nagyon kedvező áron kapható. 

Játszhatóság szempontjából ez a borítás egy erős, sokoldalú támadó borítás, amely a tisztességes katapulthatásnak köszönhetően sokkal élénkebben játszik, mint a klasszikus kínai borítások.  A Friendship sok más borításához hasonlóan ez a borítás is megbocsátja a viszonylag helytelen ütési technikákat, ezért a kevésbé erős játékosok is gond nélkül játszhatják.

Játszhatóság szempontjából ez a borítás egy erős, sokoldalú támadó borítás, amely a tisztességes katapulthatásnak köszönhetően sokkal élénkebben játszik, mint a klasszikus kínai borítások.

A Friendship sok más borításhoz hasonlóan ez a borítás is megbocsátja a viszonylag rossz ütési technikákat, ezért a kevésbé erős játékosok is gond nélkül játszhatják.

A Friendship Cross Soft modell igazán egyedülálló ár/teljesítmény arányt kínál. Ezért ez a borítás nagyon jó választás az ifjúsági szektorban való használatra is.

Friendship Cross Soft

 

 


 

Yasaka Sweden Extra

YASAKA Sweden Classic

 

A Yasaka SWEDEN CLASSIC egy olyan ütőfa, amely felülmúlhatatlan labdaérzékkel és kiváló irányítással rendelkezik, ami tökéletes ütőfa biztosít azoknak a játékosoknak, akik az asztal közelében technikai támadást és a topspin játékot keverik az asztaltól rövid távolságra.

 

5 réteg furnér rétegből készült.

A svédországi Tranås híres asztalitenisz gyárában készül.

 

   


 

 

Komplett ütő professzionális ragasztása
Mindegyik ütő általunk van szakszerűen összerakva, ragasztva. A borításokat kizárólag jóváhagyott vízbázísú LAT-X ragasztóval ragasszuk, 2 réteget viszünk fel a fa minden oldalára és 2 réteg ragasztót viszünk fel minden borításra, ami tökéletes ragasztást és hosszantartó dinamikát biztosít.
 
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: