Ütőfa Stiga Inspira Hybrid Carbon

Kód: 1600-1101-35 1600-1101-37 1600-1101-65 Kérjük, válasszon változatot
Újdonság
Nincs értékelés
Márka: STIGA
81 085 Ft 63 846 Ft ÁFA nélkül
Válasszon NYÉLTÍPUST
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek
 • Jól kiegyensúlyozott, támadó fa a felülmúlhatatlan érzésért és sebességért - és a kínai top játékos, Yuan Licen kedvenc választása.
 • A könnyű, nagy szilárdságú karbon és a rezgéscsökkentő szálak hibridje kiváló érzetet, erőt és rugalmasságot biztosít.
 • Tökéletes azok számára, akik erőteljes ütésekkel akarnak nyomást gyakorolni az ellenfelekre.
 • Felületi struktúrájú fogantyú a maximális fogás érdekében.
 • Gyárilag lakkozott felület.
 • Modern STIGA design rozsdamentes acélból készült lencsével.
 • A legjobb svéd és kínai játékosokkal együttműködve fejlesztették ki.
 • Súly: 90 +/-5 g. A termék súlya erre a súlyra van megadva, és nem mérjük le külön az egyes rendelések esetében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

Az Inspira Hybrid Carbon ütőfa speciálisan kezelt szálai teljesen új élményt és érzést nyújtanak a labdával való ütközéskor. A Hybrid Carbon két szálas anyagból áll, és ezek szinergiája nagyobb pattogást eredményez, miközben a rugalmasság megmarad. A hibrid anyag közvetlenül a Koto furnér külső rétege alatt helyezkedik el, kiváló kontrollt kínál, miközben jelentős erőt biztosít a támadásokban. A hagyományos asztalitenisz lapokkal ellentétben ez a speciálisan kezelt anyag tisztább labdaütést is eredményez.

A külső réteg és a mag összeolvadása megnöveli a labda és a gumi közötti érintkezés időtartamát (tartózkodási idő), és a játék kritikus pillanataiban, valamint a kemény párharcokban további kontrollt és érzést biztosít. A második réteg kiegyensúlyozott, mégis támadó lapátot hoz létre, amely magasabb labda röppályát kínál. Más szóval, ez egy erőteljes, könnyen irányítható fa, amelyet olyan játékosokra szabtak, akik rengeteg erőteljes fonák- és előrenyomással akarnak nyomást gyakorolni az ellenfelekre.



 Inspira Hybrid Carbon svéd és kínai profik, köztük Truls Möregårdh, Yuan Licen és Jon Persson közreműködésével készült.

 

Inspira Hybrid Carbon

Carbon fibre & VR+ 

Inspira Hybrid Carbon kombinálja a nagyon könnyű, nagy szilárdságú karbonszálakat és az újonnan kifejlesztett VR+ szálakat. A VR+ rezgéscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek tiszta labdaütést, valamint jobb labdasebesség- és pörgésérzetet eredményeznek. A szálfajták szinergiája nagyobb pattogást eredményez, miközben ez a penge nagyon rugalmas. Az eredmény egy erőteljes penge, amelyet könnyű irányítani.

A szálszerkezetet a ragasztás előtt speciálisan kezelték. Ez stabilizálja és erősíti a szálak kombinációját, tisztább érzetet eredményez, és fokozza az erőt.

 

 

A karbon szálak  & VR+ előnyei

 • Nagy sebesség a rugalmasság feláldozása nélkül

 • Nagyobb sweet spot – több kontroll

 • Rezgéscsökkentő jellemzők - tiszta labda érintkezés

 • Magas hangmagasság - tiszta ütéshang

A két szálas anyag szinergiájának köszönhetően a ütőfa nagyobb sweet spot-tal rendelkezik, és nagyobb kontrollt és érzést biztosít. Ez a penge különösen alkalmas a gyors játékstílusú, de jó kontrollt is igénylő támadó játékosok számára. A Hybrid Carbon rezgéscsökkentő tulajdonságai csökkentik a markolatból a kézbe terjedő rezgést, ami tisztább labdaütést eredményez, és javítja a játékos labda sebességének és pörgésének érzékelését.

Vyvazenie (Vlastné)

 

 

 

Inspira Hybrid Carbon

A fa rétegek előnyei

 • Magas és tökéletes ív

 • Hosszabb dwell time  

 • Nagyobb kontroll a labda felett

Az Inspira Hybrid Carbon egy 5+2 rétegű ütőfa, öt réteg fával. A külső furnér és a mag összeolvadása megnöveli a labda és a gumi közötti érintkezés időtartamát (tartózkodási idő), és a játék kritikus pillanataiban és a kihívásokkal teli párharcokban további kontrollt és érzést biztosít. A nyél a legmagasabb minőségű fából készült, és felületi szerkezete kiváló fogást biztosít.

 

 


 

BiigerSurface (Vlastné)

Bár az Inspira Hybrid Carbon professzionális játékosok számára lett kifejlesztve, ez a ütőfa számos olyan tulajdonsággal büszkélkedhet, amely a középhaladó és a haladó szintű játékosok számára is alkalmas. Az Inspira Hybrid Carbon különböző STIGA gumikkal kombinálható, így többféle dinamikus ütőrendszert hozhat létre, amelyek ideálisak lesznek a legtöbb játékstílushoz.

closedToTable (Vlastné)

STIGA DNA Hybrid 

Pörgő borítás. Egyedi, félig tapadós felület. Maximális pörgést biztosít kihívást jelentő helyzetekben. A sebesség és az irányítás ideális egyensúlya. Németországban készült.

 

HittingArea (Vlastné)

STIGA DNA Platinum

 Sebesség-orientált borítás. A támadó játékstílusú, haladó játékosok számára tervezték. Rövidebb pattanásszerkezet a felszíni gumi alatt (a jelenleg a piacon lévő legtöbb borításhoz képest). 2,3 mm-es szivacs a nagyobb sebesség és erő érdekében. Németországban készült.

SweetSpot (Vlastné)

STIGA Mantra PRO

Sebesség-orientált borítás sokféle játékstílushoz. Könnyen használható támadásokhoz. A legmagasabb minőség és teljesítmény, japán precizitással készült. Erőt ad, amikor szükséged van rá. Japánban készült.

 

 


 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ütőfák
Összetétel: Szénszál (műszál) + Fa
Rétegek száma: 5+2
Tempó: OFF

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: