Lat-X ECO Cleaner - 100% BIO borítás tisztító 100ml

Kód: L55502
Tipp
Nincs értékelés
Márka: Lat-X
1 840 Ft –35 %
LATX 100ml final1
1 840 Ft –35 % 1 180 Ft 929 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Lat-X ECO Cleaner a legkíméletesebb borítás tisztító a piacon. A tisztító 100% -ban VOCFREE, természetes, nem mérgező. Tisztítja és felújítja mindegyik borítás típust, borításnak visszaadja természetes tapadását, meghosszabbítja éllettartalmát és hosszú ideig ezzel tökéletes állapotba tartja borítását.

Részletes információ

Termék részletes leírása

ÚJDONSÁG 2021 !!!

 

A Lat-X ECO Cleaner a legkíméletesebb borítás tisztító a piacon. A tisztító 100% -ban VOCFREE, természetes, nem mérgező. Tisztítja és felújítja mindegyik borítás típust, borításnak visszaadja természetes tapadását, meghosszabbítja éllettartalmát és hosszú ideig ezzel tökéletes állapotba tartja borítását. Megtisztítja és helyreállítja borítása természetes tapadását, meghosszabbítja élettartamát és hosszú ideig tökéletes állapotban tartja. A Lat-X ECO Cleaner átlátszó, hogy semmilyen módon ne változtassa meg a borítás tulajdonságait, nem tartalmaz mesterséges színezékeket, teljesen szagtalan.


Permetezze a tisztító a borításra, kenje szét, majd törölje le egy szivaccsal. Ha nincs szivacs, használhat puha ruhát, vagy mivel természetes összetétele, dörzsölje és törölje le kézzel.

 

• 100% BIO természetes tisztító

• átlátszó, mesterséges színezékek nélkül 

• szagmentes 

• tisztítja és regenerálja borítását

meghosszabbítja borítása élettartalmát 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: