Tisztító szivacs SpinLord Premium

Kód: SL19721
Nincs értékelés
Márka: SpinLord
775 Ft 610 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a szivacs jelentősen eltér a korábban kínált tisztító szivacsoktól. Mindenekelőtt, ellentétben a hagyományos tisztítószivacsokkal, különösen alkalmas mindenféle szemcsék és rendkívül ragadós borítások tisztítására


Ha rövid és hosszú szemcsét ezzel a tisztítószivaccsal és egy megfelelő felülettisztítóval (például SpinLord Ultra Clean termékünkkel) tisztítja, azonnal észrevehetően javíthatja a játék tulajdonságait (a nem tisztított felülethez képest a tisztítás különösen hatékony a nem -hullámos, de enyhén ragadós nubfejek).


A szemcsék tisztításánál a tisztító folyadékot a szivacsra kell permetezni, a nem a borításra!

A szoftok vagy antik esetében a tisztító folyadékot a szokásos módon permetezik a borítás tetejére.


Még a rendkívül ragacsos és ezért nagyon karcérzékeny szoftoknál is jobban tisztíthatók ezzel a tisztítószivaccsal, mint a hagyományos tisztítószivacsokkal. A tisztítószivacs ultralágy felülete finoman siklik a fedlapon a tisztítás során. A tisztító folyadék problémamentesen be is dörzsölhető ezzel a szivaccsal. Ezért hosszabb ideig tartja a tapadást. Ezzel a szivaccsal az a veszély sem áll fenn, hogy a szivacs részecskéi tapadnak a ragacsos felületre.


Még ezeknek a szivacsoknak is az az előnye, hogy kíméletes az anyaggal szemben. Ennek azonban hátránya a hosszabb száradási idő is, mivel a tisztítófolyadék szívóteljesítménye jelentősen csökken (ezt a hátrányt a hagyományos tisztítószivacsokkal szemben meg kell említeni, hogy tisztességes legyen). Másrészt nagy abszorpciós képességgel rendelkezik a (por) részecskék számára.


A tisztítószivacs problémamentesen kimosható.


Méret: kb. 75 x 52 x 30 mm, lyukasztott (nem vágott), lekerekített sarkokkal. Színe mély fekete. Anyaga: 2 különböző típusú hab.


A egyik oldalán a SpinLord logó van bevésve. 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: