PROFI ütőfa Stiga Cybershape WOOD + Stiga Mantra PRO M

Kód: 1600-0801-35_1712-1405-21_1712-1401-21
Nincs értékelés
Márka: STIGA
92 210 Ft –11 %
5680 stiga cybershapewood mantraprom
92 210 Ft –11 % 81 490 Ft 64 165 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

PROFI ütőfa Stiga Cybershape WOOD + Stiga Mantra PRO M

PROFI készen összerakott pingpongütő 

kompletten összerakott pingpongütő felragasztott borításokkal és élvédővel. Vegye ki a dobozból és játszál vele ! 

Kész pingpongütő

Az ár egy komplett pingpongütőre vonatkozik, felragasztott borításokkal és élvédővel

Paraméterek / kinek ajánlanám :

A nagy sikerek után a Stiga előállt a lassabb CYBER-formájú, teljes fából készült ütőfával. Az igazán jó, nagyon pontos és érzékeny fának köszönhetően az új borításokkal kombinálva, amelyek elegendő sebességgel, nagy spin potenciállal és magas kontrollal rendelkeznek. A fa alkalmas : haladó játékosok, aktív játékosok, profik számára.

Kinek ajánlanám:
nagyon tehetséges kezdők, haladók, aktív játékosok
ÜtőfaSTIGA Cybershape WOOD
Tenyér borításSTIGA Mantra PRO M
Fonák borításSTIGA Mantra PRO M
Gyorsaság
OFF- > OFF

STIGA Cybershape WOOD

minőséges 5 réteg minőséges furnérból összeállított fa 

  • Egy támadó asztalitenisz ütőfa forradalmi, szabadalmaztatott és formatervezett formával, amely optimális ütőfelületet biztosít.
  • Az exkluzív anyagok szimbiózisa, az egyedülálló Cybershape kialakítás egy olyan rugalmas ütőfát eredményez, amely többféle játékstílushoz illeszkedik.
  • A STIGA profi játékosokkal együtt fejlesztették ki, hogy optimálisan működjön a STIGA asztalitenisz borítások széles választékával.
  • A KTH-val együttműködve végzett tesztek mérései szerint a Cybershapnek nagyobb sweet spotja van, amely a ütőn magasabban helyezkedik el, mint a hagyományos forma, ami nagyobb erőt biztosít az ütésekben anélkül, hogy elveszítené a labda feletti kontrollt.
PROFI ütőfa Stiga Cybershape WOOD + Stiga Mantra PRO M
PROFI ütőfa Stiga Cybershape WOOD + Stiga Mantra PRO M

STIGA Mantra PRO M 

egyedi geometriával rendelkezik, amelyet kifejezetten az agresszív játékosok számára fejlesztettek ki, akik sok erőt és pörgést keresnek. A gumi az asztaliteniszezők és játékstílusok széles skálájához igazodik, a fiatal tehetségektől a profi játékosokig, akik kompromisszumok nélküli prémium minőségű borítást várnak el. A Mantra Pro M a modern, támadó stílusú játékosok számára alkalmas, és japán precizitással és kiválósággal készült. Emellett vezető kínai játékosokkal együttműködve tervezték és tesztelték. Az eredmény: egy asztalitenisz borítás olyan játékosok számára, akik szeretnek támadni, nagy erővel játszanak, és olyan borítást keresnek, amely megfelel az elvárásaiknak.  

*** saját tesztelés *** 

A borítást a DNA Platinum M borítással hasonlítottuk össze. A Platinum M-hez képest ennek a borításnak alacsonyabb az íve, nagyobb az irányíthatósága, kevesebb a katapult és nagyobb az irányíthatósága. Ideális minden olyan játékos számára, aki egy gyors, nagyszerű kontrollal rendelkező borítást keres, amely itt-ott megbocsátja a játékos hibáit. 

Komplett ütő professzionális ragasztása

Mindegyik ütő általunk van szakszerűen összerakva, ragasztva.  A borításokat kizárólag jóváhagyott vízbázísú LAT-X ragasztóval ragasszuk, 2 réteget viszünk fel a fa minden oldalára és 2 réteg ragasztót viszünk fel minden borításra, ami tökéletes ragasztást és hosszantartó dinamikát biztosít. 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: