Ragasztó professzionális Lat-X 50ml

Kód: L55510
Tipp
23 értékelés
Márka: Lat-X
3 095 Ft 2 437 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

LAT-X ragasztó hosszú tesztelés, komplett fejlesztése után lett cégünk által kiadva ez a professzionális víz bázisú ragasztó. El lett érve az ideális ragasztó effektus, és az is, hogy létre jöjjön a latex ruganyossága ami kellemes gyorsaság növekedést és katapultot biztosít de könnyen levehető a borításról és farról egy rétegben. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 Logo_NEW_black

 

LATX ragasztó hosszú tesztelés, komplett fejlesztése után lett cégünk által kiadva ez a professzionális víz bázisú ragasztó. El lett érve az ideális ragasztó effektus, és az is, hogy létre jöjjön a latex ruganyossága ami kellemes gyorsaság növekedést és katapultot biztosít de könnyen levehető a borításról és farról egy rétegben. 
 
A ragasztó normál ... könnyen szétkenhető, és szép réteget képez a fán meg a borításon is. Ideális a szoftok ragasztásához, de nagyon megkedvelik a OX hosszú szemcsés játékosok is  - nem tompítja az érzést a fa és borítás közt. Enyhe latex ruganyos réteget képez a fa és borítás közt
- csörgetés betiltása után vissza tudja hozni ezt az érzést
- ruganyos és érzésre "tuningos" réteget képez a fa és borítás közt
- tökéletes ragasztás biztosít
- alacsony súly
nagyon egyszerű ragasztó eltávolítása ( majdnem egy hártyában )

 

HASZNÁLAT:

Ideális ragasztás 2 réteg a fára és 2 réteg a borításra érne el. Minden egyes + réteggel gyorsaság növekedést fognak elérni. Anti, hosszú vagy rövid szemcse ragasztásánál pont fordított effektus szeretne elérni, tompítás  ... ilyenkor 1+1 réteggel ideális ragasztani. 


35ml ragasztó kb.2-3x tisztességes ragasztáshoz elegendő

50ml ragasztó kb.4x tisztességes ragasztáshoz elegendő

150ml ragasztó kb.12x tisztességes ragasztáshoz elegendő

 

 

 

 

 

https://www.pingpongbolt.hu/index.php?route=blog/article&article_id=40

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Á Szerző 2022.4.4 16:14
Kipróbálltam ! Na, ezt kerestem !!! Olcsó és tökéletes. Pont olyan amilyennek lennie kell. Könnyen elkenhetö, de mégis van sürüsége. Én rengeteget ragasztok, ez megfelel az ox felragasztásához is és minden szivaccsal ellátott gumik felragasztására is. Ha kell, szépen leszedhetö, nem tépi szétt a szivacsot. Ez valószinü a ragasztó állagának köszönhetö. Csak ajánlani tudom! Remélem lesz nagy kiszereltségben is. ;-)
Válasz