PROFI ütőfa GEWO OFFense Basic / Gewo Neoflexx eFT48 + Mega Flex Control

Kód: 4TT212946_PP2117/ZOL3_PP1032
Nincs értékelés
Márka: Gewo
40 340 Ft –22 %
Gewo Offense Neoflexx MegaFlex Control
40 340 Ft –22 % 31 375 Ft 24 705 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

HU_Banner

!
Kész pingpongütő !
Az ár egy komplett pingpongütőre vonatkozik, felragasztott borításokkal és élvédővel

 

Paraméterek / kinek ajánlanám ezt a pingpongütőt
Érdekes modern támadó kombináció, amely meglepi nemcsak színével, hanem nagyon jó játéktulajdonságával is. Ár / érték arányba egyik legjobb ütő kínálatunkba. Gyors, kontrolos, jó érzésű 
Kinek ajánlanám kezdő játékosok, aktív játékosok
Ütőfa GEWO OFFense Basic
Borítás  Fh GEWO Neoflexx eFT ( zöld, de abban az esetben, ha zöld nem elérhető más színű borítást ragasztunk )
Borítás Bh GEWO Mega Flex Control
Tempó ALL+ > OFF-

 

Neoflexx_eFt48 (Vlastné) Mega Flex Control
GEWO Neoflexx eFT48
Ez a az asztalitenisz szórakozás egy teljesen új dimenzióját nyitja meg.
A sebesség és a pörgés tökéletesen változtatható és irányítható, a pozicionálási pontosság pedig lenyűgöző! Remek kontroll támadási helyzetekben, de adogatásoknál meg fogadásoknál is. Ideális azoknak a játékosoknak, akik szeretnének kipróbálni valami mást, mint a klasszikus borítások, és még nem váltottak Tensorra, de most nagyobb sebességre és dinamikára van szükségük a játékukban, hogy kezelni tudják a 40+ labdát anélkül, hogy elveszítenék az irányítást és a megbízhatóságot.
GEWO Mega Flex Control
nagyszerű labdaérzetet ad a labdával való hosszú érintkezésnek köszönhetően. Az ellentétes forgást felveszi és szabályozott erővel fejleszti saját pörgését. Ezenkívül a legjobb biztonságot nyújtja minden helyzetben a játék során. A Mega Flexet kifejezetten az irányított, modern ALLround támadójátékosokhoz fejlesztették ki. és az asztalitenisz szórakozás egy teljesen új dimenzióját kínálja.

 

Offense GEWO OFFense Basic
egy támadó, kiváló minőségű 5 rétegű asztalitenisz fa, kiváló minőségű furnérrokkal. Elég gyors, de remek irányítással. Nemcsak a tapasztalt játékosok számára alkalmas, hanem azoknak is, akik elkezdtek asztaliteniszezni, és már keresnek olyan fát, amely hosszabb ideig kitart velük.

 

Komplett ütő professzionális ragasztása
Mindegyik ütő általunk van szakszerűen összerakva, ragasztva. A borításokat kizárólag jóváhagyott vízbázísú LAT-X ragasztóval ragasszuk, 2 réteget viszünk fel a fa minden oldalára és 2 réteg ragasztót viszünk fel minden borításra, ami tökéletes ragasztást és hosszantartó dinamikát biztosít.
 
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: