Borítás Sauer & Tröger Monkey

Kód: 351021R00 351021R06 351021B00 35102106 351021BU00 351021BU06 Kérjük, válasszon változatot
Újdonság
5 értékelés
16 260 Ft 12 803 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyorsaság: 44
Kontroll: 94
Zavarás: 105
Szivacs keménység: Medium
Besorolás: DEF+

Őrült, még őrültebb majom. Erdei erőszak! Majommal a majomszarvú hosszú szemcse új generációval fog felnőni. Játékos könnyedség, lenyűgöző dominancia és egy csipetnyi játékosság találkozik az ikonikus dizájnnal.

Jellemzők:

 1. Pöttyszerkezete:
  A hosszú pattanásos gumimajom pattanásainak nagy a méretaránya, és meglehetősen távol vannak egymástól. Ez garantálja a lehető legnagyobb teret a pattanásfejek behajlásához. A núbnyakak meglehetősen simák, a fejek enyhén érdesítettek.

 2. Pöttyvastagsága:
  A núbfejek meglehetősen szélesek. Az érdesített nub-fejekkel együtt nagyfokú forgásfejlődést biztosítanak. Ha jól üti a labdát, az ellenfélnek nagy problémái lesznek.

 3. Pöttyokkeménysége
  Enyhe nyomás alkalmazásakor a núbfej közepesen kemény megjelenésű. Nagyobb nyomásnál azonban engednek, és gyengéd és puha játékérzetet okoznak. Ez biztosítja, hogy a pattanás kontrolláltan játsszon, és hogy az ellenfél számára nehezen kiszámítható labdákat is meg lehessen játszani támadó ütésekkel.

 4. Szivacs:
  A szivacsos változat szivacsának egy új típusú tompító szivacs, amely nem játszik túl "halottan". Mindenképpen megér egy próbát.

 

A szivacsos változat a csillapító szivaccsal szintén igazi alternatíva azoknak a játékosoknak, akik már játszottak OX-et. Még akkor is, ha még nem játszottál vele korábban: Ne féljen korán és bátran megütni a labdákat a "Majommal". Látni fogod az eredményt, és olyan dolgokra is képes leszel, amire korábban talán nem voltál képes.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: DEF > ALL
Borítás típus: Hosszú szemcse
Szivacs keménysége: Medium

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: