Borítás Friendship Battle II

Kód: PP1971-15 PP1971-18 PP1971 PP1972-15 PP1972-18 PP1972 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Friendship
13 405 Ft –24 %
Borítás Friendship Battle II (Borítás szín fekete / BLACK, Szivacs vastagság 2,1 mm)
13 405 Ft –24 % 10 145 Ft 7 988 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 729 Battle II-nek semmi köze a 729 Battle-hez.

Ehelyett a Battle II egyértelműen a Friendship régebbi ragadós támadó borítás, például a 729-08-nak a továbbfejlesztése.

A Battle II minőség és játék szempontjából is messze felülmúlja az olcsóbb régebbi borításokat.

A Battle II felső gumija nagyon ragadós, ugyanakkor meglehetősen puha és rugalmas. A szivacs viszont meglehetősen kemény (keménysége kb. 47 fok) és "gyárilag tuningolt".

A felső gumi miatt a Battle II általános labdaütése közel sem olyan kemény, mint amilyet a szivacs keménysége miatt várnánk. A felső gumi befelé néző pattanásai nagyon rövidek.

Legalábbis 2,1 mm-es méretben a 729 Battle II egy elég gyors támadó borítás, bár a ragadós tulajdonsága kicsit lelassítja. A Battle II 1,8 mm-es változatban kontrolláltan, támadó jelleggel használható, 1,5 mm-es változatban pedig a allround játékosok számára is opció. A spin értékek hihetetlenül magasak minden szivacsvastagságban, és nagyon mérgező nyesett labdákat tesznek lehetővé, különösen az 1,5 és 1,8 mm-eseknél.

A 729 Battle II tenyerese borításként valamivel kevésbé alkalmas az európai játékstílushoz, inkább az asztalhoz közeli, rövidebb karmozgásokkal járó játékhoz. A katapulthatás azonban bőven elegendő a féltávolságból való játékhoz. Fonákon a Battle II jó néhány játékosnak megfelelő lehet, mivel blokkolásban és ellentámadásban is nagyon erős.

A gumi minősége kiváló, a Battle II az egyik legjobb minőségű borítás Kínából (egyébként a Friendship Bloom Power és Bloom Spin hasonló minőségű).

A Battle II súlya valamivel az átlag felett van.

 A Battle II-nek számos más változata létezik, amelyek mindegyike valamivel gyorsabb, vagy további "gyári tuning" és/vagy egy valamivel gyorsabb szivacs révén. Ezek egy kicsit jobban alkalmasak a dinamikus topspinekhez; a blokklabdákhoz és a mérgező aláütött labdákhoz azonban még mindig ez a verzió a legjobb.

 

 Jelenleg 2 különböző gumiborítás van ehhez a borításhoz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: OFF- > OFF+
Borítás típus: Szoft
Szivacs keménysége: Hard

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: