Borítás Donic BlueStar A1

Kód: D265220 D265225 D265120 D265125 Kérjük, válasszon változatot
Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Donic
22 000 Ft 17 323 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A BLUESTAR A1 új technológiájának köszönhetően nagy potenciállal rendelkezik arra, hogy a DONIC asztalitenisz gumilapok új sztárja legyen.

A BLUESTAR titka a gumiszivacsban rejlik, ez teljesen különbözik a DONIC gumilapok összes többi szivacsától. A fejlesztők büszkén nevezték el az alapjául szolgáló technológiát "Optimalizált energiaszivacsnak", röviden OPTE-nek. Egy kispórusú szivacs, amely különleges összetételének köszönhetően új mércét állít fel a rugalmasság és a csillapítási szint tekintetében, és ezt a technológiát játék közben azonnal érezni lehet. A fantasztikus katapult- és sebességjellemzők kivételes termékké teszik a DONIC BLUESTAR A1-et. A DONIC BLUEGRIP C-Touch sorozat sikeres gumijaitól eltérően a felső lap csak enyhén ragacsos, de rendkívül tapadó.

A korábbi világbajnok Jörgen Persson lelkesedik az új fejlesztésért. "Soha nem játszottam még ilyen kiváló asztalitenisz gumival" - magyarázta a svéd legenda. Az 52,5 fokos szivaccsal a BLUESTAR A1 viszonylag keménynek tűnik, de csak első pillantásra. A profi játékosok kezében gyorsan erős ütőkártyává válik. Mindazonáltal a nem a legmagasabb osztályokban tevékenykedő, ambiciózus asztaliteniszezők is élvezhetik a BLUESTAR-t, bár különösen ajánlott az intenzíven gyakorló játékosoknak. technológia: Asztalitenisz profi gumi OPTE szivacs technológiával, rendkívül erős katapult, dinamikus és finom pórusú 52,5°-os szivacs

Jellemzők: Asztalitenisz gumik: Asztalitenisz gumik: OPTE szivacs technológiával, rendkívül erős katapult, dinamikus és finom pórusú 52,5°-os szivacs: Ultramax sebesség és spin tulajdonságok, garantálja a precíz támadó ütéseket.

Ajánlott: Ambiciózus, kompromisszumok nélküli támadó asztaliteniszezőknek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: OFF > OFF+
Borítás típus: Soft
Szivacs keménysége: Hard

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: