Ragasztó professzionális Lat-X 250ml

Kód: L55513
3 értékelés
Márka: Lat-X
11 610 Ft –28 %
3481 ragaszto professzionalis lat x 250ml
11 610 Ft –28 % 8 350 Ft 6 575 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

LAT-X ragasztó hosszú tesztelés, komplett fejlesztése után lett cégünk által kiadva ez a professzionális víz bázisú ragasztó. El lett érve az ideális ragasztó effektus, és az is, hogy létre jöjjön a latex ruganyossága ami kellemes gyorsaság növekedést és katapultot biztosít de könnyen levehető a borításról és farról egy rétegben. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

 

 

LATX ragasztó hosszú tesztelés, komplett fejlesztése után lett cégünk által kiadva ez a professzionális víz bázisú ragasztó. El lett érve az ideális ragasztó effektus, és az is, hogy létre jöjjön a latex ruganyossága ami kellemes gyorsaság növekedést és katapultot biztosít de könnyen levehető a borításról és farról egy rétegben. 
 
A ragasztó normál ... könnyen szétkenhető, és szép réteget képez a fán meg a borításon is. Ideális a szoftok ragasztásához, de nagyon megkedvelik a OX hosszú szemcsés játékosok is  - nem tompítja az érzést a fa és borítás közt. Enyhe latex ruganyos réteget képez a fa és borítás közt
- csörgetés betiltása után vissza tudja hozni ezt az érzést
- ruganyos és érzésre "tuningos" réteget képez a fa és borítás közt
- tökéletes ragasztás biztosít
- alacsony súly
nagyon egyszerű ragasztó eltávolítása ( majdnem egy hártyában )

 

HASZNÁLAT:

Ideális ragasztás 2 réteg a fára és 2 réteg a borításra érne el. Minden egyes + réteggel gyorsaság növekedést fognak elérni. Anti, hosszú vagy rövid szemcse ragasztásánál pont fordított effektus szeretne elérni, tompítás  ... ilyenkor 1+1 réteggel ideális ragasztani. 


35ml ragasztó kb.2-3x tisztességes ragasztáshoz elegendő

50ml ragasztó kb.4x tisztességes ragasztáshoz elegendő

150ml ragasztó kb.12x tisztességes ragasztáshoz elegendő

 

 

 


 

https://www.pingpongbolt.hu/index.php?route=blog/article&article_id=40

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Szerző Sz. Ádám 2023.1.18 23:41
Ajánlás után próbáltam ki ezt a ragasztót. Bár az elmondottak alapján egy kicsit tartottam tőle, hogy túlságosan folyós lesz számomra, de szerencsére a könnyű teríthetőség és jó simulóképesség ellenére viszonylag jól helyben marad a felvitt réteg. Gondolkoztam rajta korábban, hogy mégis veszek mellé sűrűbb ragasztót, de néhány ragasztás során meggyőződtem afelől, hogy erre nincs szükség, szóval egyáltalán nem bántam meg a vételt. A ragasztó szaga sem problémás annyira, hogy emiatt feltétlenül "odourless" ragasztót kelljen vennem. A ragasztóeltávolítást is volt már alkalmam próbálni, az is szép könnyen megy (a réteget egészben le tudom húzni a szivacsról).
Válasz