FALCO Tempo Platinium Booster 150ml

Kód: F281121
Nincs értékelés
Márka: Falco
17 075 Ft 13 445 Ft ÁFA nélkül 17 075 Ft / 1 db
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

FALCO gyártó totális újdonsága, még jobb, még gyorsabb!

VOC Free, még tesztelés közben sem mutatja ki a teszt. Közel 3 hónapig tart a TEMPO Platinium Boster hatása és a leggyorsabbak közé tartozik. A booster növeli az asztalitenisz borítás általános pörgési és sebességi jellemzőit, és nagyon kellemes érintkezést hoz létre a labdával.

Nyilvános titok, hogy booster minden professzionális játékos használja. 

TEMPO PLATINIUM BOOSTER még jobb és gyorsabb mint a TEMPO LONG BOOSTER, kimondottan az új modern kemény szivacsokra lett kifejlesztve hogy növelje ezeknek a borításnak teljesítményét. A boosztert csak a szivacsra használja. Ideális használata 1 réteg, a második réteget leghamarabb 8-12 óra után tegye rá, ha szükség van rá. Már egy réteg TEMPO PLATINIUM BOOSTER jelentős hatása van, a második réteg ezt az effektust megszorozza.  A felhordás után meg kell várni, amíg a borítás kiegyenesedik, ez több napig is eltarthat.


Mézes állaga miatt ennek a boosternek érdekessége, hogy a legjobban bepuhítsa a igazán kemény borításokat, emiatt sokkal elasztikusabbak és dinamikusabbá válnak. Kemény borítás esetén a bepuhulás több fok is lehet ! 


FIGYELEM!

  1. Az Booster növeli a borítás vastagságát. A borítás teljes vastagsága nem haladhatja meg a 4 mm-t (gumi + szivacs) minden ITTF versenyen
    A borítás vastagságának ellenőrzése továbbra is a játékos felelőssége.
  2. A tenzor borításokkal körültekintőbben kell bánni, mivel ezek a borítások már gyárilag booszterzve vannak, és ezekhez a borításokhoz kisebb mennyiségű boostert kell használni.


Kiszerelés:
    150ml
Hatás:    9-13 hét

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: