Borítás Barna Original SUPER GLANTI ATTACK

Kód: PP2995 PP2996 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
24 040 Ft 18 929 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A BARNA egyedülálló, sima, felső felületű SUPER GLANTI felülete mérföldkövet jelent az interferenciafelületek ezen kategóriájának fejlesztésében, és nagyon rövid idő alatt világszerte bestsellerré vált.


Az eredeti SUPER GLANTI verzió mellett további innovatív fejlesztéseket kínálunk Önnek, rendkívüli támadási lehetőségekkel:
A BARNA ORIGINAL bemutatja a SUPER GLANTI ATTACK -ot.
A SUPER GLANTI kiemelkedő fedőlapját egy puha, agresszív szivaccsal kombináltuk.
Ez a kombináció egyedülálló játékérzetet kínál, és lehetővé teszi egy érdekes, agresszíven orientált játékot, sima ellenállással.
A SUPER GLANTI ATTACK segítségével könnyedén játszhat vezetési ütéseket, pszeudotop-pörgetéseket, valamint kellemetlen, támadó zavaró ütéseket, és óriási nyomás alá helyezheti ellenfelét, különösen akkor, ha alacsony forgású labdák és alulvágások ellen játszik.
A passzív blokkban és az ellenjátékban azonban a jelölt szivacs meglepően jól lassul, és a valamivel nagyobb sebességnek köszönhetően még magasabb vágási előrehaladást kínál.
A SUPER GLANTI ATTACK elképesztő dolgokat is kínál a hosszú védekezés területén, mert még az asztaltól védekezésben is hatalmas vágás -előrehaladás és extrém labda -pályák jönnek létre

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: ALL > OFF
Borítás típus: Anti
Szivacs keménysége: Medium

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: