Ütőfa Yasaka Falck Carbon

Kód: Y2081FL Y2081ST Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Yasaka
59 130 Ft 46 559 Ft ÁFA nélkül
Válasszon NYÉLTÍPUST
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

YASAKA FALC CARBON

Mattias Falck több éven át játszott Yasaka MA LIN SOFT CARBON-nal, és folyamatosan javította világranglistás helyezését.

Mattias azonban megkérte a Yasaka asztalitenisz gyárat, hogy fejlesszenek ki egy kicsit gyorsabb ütőfát, de még mindig a lehető legjobb labdaérzettel. A különböző karbon anyagok, kombinációk és a fafurnér vastagságok tesztelése után jó úton haladtunk. A japán prémium karbon (JPC) és 5 fafurnér pontos vastagságban történő felhasználásával tökéletes konstrukciót kaptunk. Az utolsó kihívás, hogy tökéletes pengét kapjunk Mattias számára, a ragasztási módszer volt.

Néhány hónappal a 2019-es WTTC előtt Mattias elkezdte használni az új pengét, és az eredményei nagyon jók voltak: elődöntő a World Tour Platinimum Qatar Openen és ezüstérem a budapesti világbajnokságon. 2021 novemberében a texasi Houstonban rendezett WTTC-bajnokságon aranyérmet nyert férfi párosban.

A Yasaka FALCK CARBON a penge az igényes játékosoknak, akik a legújabb penge technológiát keresik. A FALCK CARBON a sebesség és a játékérzet szuper egyensúlyát kínálja a támadó játékosok számára.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ütőfák
Összetétel: Szénszál (műszál) + Fa
Rétegek száma: 5+2
Tempó: OFF+

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: