Ütőfa OSP Tiny Dancer Original

Kód: OSP239
Nincs értékelés
101 455 Ft 79 886 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

tiny 1034_n

Tiny Dancer - IDEAL BLADE FOR CHOPPERS !!!
and all long pimples players

EURÓPÁBAN KIZÁRÓLAG csak itt kapható !

TinyDancer Original  7 rétegű Limba fa furnér, minden Long Pimple (hosszú szemcse) felhasználónak ajánlott, beleértve a choppereket, védekező játékosokat és allround játékosokat. A vintage stílusú pingpong visszatért. A TinyDancer sorozatot azok számára készítettük, akik a klasszikus védekező stílusban játszanak OX hosszú szemcsével vagy vékony szivacsos hosszú szemcsével, amihez nehéz igazán szép és különösen jó fát találni.

 

OSP Tiny Dancer Original
OSP Tiny Dancer Original


Tiny Dancer hihetetlenül népszerű ütőfa Japánban.

Hosszú távú fejlesztéssel Yohei Takahashi úrral és a WRM-mel együttműködésben jött létre.

Tiny Dancers azok számára készítettük, akik klasszikus védekező stílusban játszanak a hosszú szemcse használatával, amelyhez nehéz igazán szép, de egyben megfelelő ütőfát találni. Az OSP-vel együttműködve kifejlesztettünk egy modern, vintage ütőfa sorozatott, hogy felelevenítsük az ősi ütőfákat, amelyek nyomot hagytak maguk után. Az OSP egyedi érlelési és laminálási eljárása, valamint a klasszikus kialakítás teszi ezt a ütőfát alkalmassá minden hosszú szemcsés számára. A kissé nagyobb fej, a régimódi funkcionális formájú nyél és a nehezebb pengesúly támogatja a klasszikus hosszú szemcsés játékot.

 

 

Tulajdonságai

  • az ütőfa ideális, különösen a nyesegető védekező játékra alkalmas chopperek számára
  • ütőfa ideális asztalközeli játékhoz, főleg hosszú szemcsével

A Tiny Dancers Original ütőfa a legmagasabb minőségű 7 Limba rétegéből áll. Ez a vintage forma, de kissé megváltoztatva a DHS PF4 fán alapul, amelynek formája és összetétele ideális ehhez a játékstílushoz. Ez különleges érzést és kontrollt ad ennek a fának minden egyes ütésnél.

A fa érdekessége a súly és az egyedi forma, a fej mérete, a nyél alakja. Ennek a fának az ideális súlya 100g körül van (+-3g), ezért ideális hosszú szemcse OX vagy vékony szivacsú hosszú szemcsével való játékhoz. A fej mérete 160x156mm, a szélessége pedig kb. 5,6mm.

A fa kialakítása fejnehéz. 

OSP Tiny Dancer Original charakteristika

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ütőfák
Összetétel: Tisztafa
Rétegek száma: 7
Tempó: ALL+

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: