Ütőborítás Gewo Nexxus EL Pro 45 SuperSelect

Kód: G3023 G3024 G3025 G3026 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Gewo
20 330 Ft 16 008 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

GEWO Nexxus SuperSelect


Pro Player borítások megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is. A rendkívül összetett gyártási folyamat miatt ezek a borítások eddig csak a GEWO legjobb szerződéses játékosai számára voltak elérhetőek!

A SuperSelect a gondosan kiválasztott feldolgozási minőséget, az állandó lejátszási funkciókat és jellemzőket jelenti,  és tartós sebesség és pörgetést biztosít. Egy speciális ragasztási és gyártási módszer biztosítja, hogy SuperSelect gumiink megfeleljenek az olyan professzionális játékosok magas követelményeinek, mint Quadri Aruna (a világ legjobb 15-e) és Alvaro Robles, a férfi páros második világbajnoka.

Azok a játékosok, akik bírják a sebességet és a kiváló energiaátvitelt, élvezni fogják ezt az új támadófegyvert, amely nem hagy kívánnivalót maga után. Erős támadások és ellentámadások egyszerűen és szinte erőfeszítés nélkül valósulnak meg a Super Select Transmission Tec (SSTT) és az Optimized Trajectory Tec (OTT) technológiai innovációnak köszönhetően, amelyek a GEWO új támadó remekeinek alapját képezik.


A GEWO új ProPlayer szintű csúcsgumija a csúcs felé tartó játékosok számára!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: OFF > OFF+
Borítás típus: Szoft
Szivacs keménysége: Hard

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: