Double Fish labdák - komolyan annyira jó !

Double Fish labdák ... hiszen ez komolyan annyira jó! 

A Double Fish márka hazánkban az "ortodox pingpong játékosok" bizonyára ismerik ... de a legtöbben valószínűleg nem tudják, hogy évtizedek óta az abszolút élvonalba tartoznak az asztalitenisz világában. Különösen Kínában prémium márkának számítanak, a padlótól az asztalokig minden jelentős eseményre szállítanak, egy olyan országban, ahol az asztalitenisz nemzeti sport, és ahol majdnem több asztaliteniszező van, mint ahány lakos Európában.

Az elmúlt években Double Fish is a világ abszolút top asztalitenisz tartozékok közé került, így a DHS és Double Fish labdákat felváltva láthattuk az összes világversenyen. Sikerüket igazolja, hogy a világbajnokságok, az olimpiai játékok és az összes WTT világesemény szerződött és hivatalos labdái lettek.

2022-ben a Budapesti WTT-én voltunk, ahol sikerült bejutnunk a VIP szekcióba, gyakorlatilag közvetlenül az asztaloknál ültünk. Jutalomként Double Fish labdákat kaptunk, és a játék közben az asztalról lerepülő labdákat megtarthattuk. Visszatérésünk után azonnal ki is próbáltuk a labdákat, és el voltunk ragadtatva a minőségüktől. Még ugyanazon a héten felvettük a kapcsolatot a gyártóval, és több száz labdát rendeltünk kipróbálásra.
2023-ban sikerült aktív együttműködést kialakítanunk ezzel a neves céggel, és importáltuk az első több tízezer Double Fish labdát.

Természetesen azonnal teszteltük az összes labdát 😉

Double Fish V111F V40+ PREMIUM 3***

Double Fish_V111F WO

V111F V40+ Premium

A V111F  3-csillagos ABS versenylabdák az asztaliteniszlabdák abszolút csúcskategóriájába tartoznak. Ezen labdák gyártásához a gyártó válogatott, kiváló minőségű ABS anyagot használ, emiatt elsősorban prémium minőség, tökéletes forma, mindig egyenletes pattogás jellemzi őket. A labdák felülete érdes, ami csak megsokszorozza a játékos által kialakítható pörgés mértékét. Ideálisak a modern asztaliteniszhez, a topspin játékosok támogatásához.

Ugyanolyan minőségű és összetételű fehér színben kaphatók, de  narancssárga színben is, amit különösen azok a klubok értékelnek, ahol világos falak vannak, és a fehér labda elveszik.

 • prémium minőség, high-quality ABS alapanyag
 • tökéletesen gömbölyű
 • hosszú élettartam és tartósság
 • fehér és narancssárga színben
 • ideális ív
 • leggyakrabban vásárolt versenylabda kínálatunkba !

 

Double Fish V111F V40+ Original WTT 3***

V111F_WTT

V111F V40+ Original WTT

a legjobbak legjobbjai. A világ legjobb versenyeire szánt labdákat gondosan válogatják, és csak a legjobb darabokat választják ki, ahol minimális eltérés van az ideális paraméterektől, tökéletes kerekséggel.
Igaz hogy a 3*  V111F labdák is már kiválóak... akkor ezek tökéletesek. 😊

 • Tökéletes súly
  A válogatott labdák esetében eltérés megengedett 0,02g
 • Tökéletes pattanás
  A prémium labdák esetében az ideális pattanás 240-265 mm. A V111F WTT labdák maximális eltérése 5 mm lehet !!! ami az abszolút csúcslabdák közé sorolja őket.
 • Tökéletes méretek
  A versenylabda megengedett mérete 40,00 - 40,55mm. A WTT labdák ebben a szegmensben is a TOP között vannak, a kiválasztott max. 0,05mm-es tűrés miatt !

 

Pingponglabdák azoknak, akik a legjobbat akarják.

Tréninglabdák Double Fish V211F 40+  2**

2 star Double Fish

2-csillagos tréninglabdák V211F 40+

Soha nem edzettem hosszú távon tréninglabdákkal, mert mindig nagy volt az eltérés a versenylabda és a tréninglabda között, és jelentősen eltérőek voltak a játéktulajdonságai, ami nekem nem felelt meg.

A legnagyobb meglepetés akkor ért, amikor kipróbáltam a Double Fish V211 V40+ 2* tréninglabdákat. Ez tényleg csak egy lépcsőfok a versenylabdákhoz képest, és véleményem szerint sok más márkájú versenylabda messze elmarad a 2* V211F labdák minőségétől !

Nemokozott gondot egy egész edzést ezzel a labdával végig csinálni. Az edzés végén egy edző meccset játszottam le edzőtársammal a V111F WTT labdákkal, csak akkor vettem észre a különbséget. Ez a 2-csillagos kisebb ívbe pattan el, és valamivel lassabb, de ahhoz képest, hogy prémium kategóriás versenylabdával hasonlítom össze ... így azt kell mondanom, hogy ez a 2* nagyon jó !

A labdák nagyon jó minőségűek. Kerekek. ABS műanyagból készültek. Kemények. Szépen, egyenletesen és egyenletesen pattognak.

 • tréninglabdák versenylabda minőségűek
 • prémium ABS anyag
 • nagyon jó és egyforma pattogás
 • fehér és narancssárga színben is kapható

 • Ideális olyan klubok számára, amelyek keményebb ABS versenylabdákat használnak.
  Ideálne olyan klubok számára, amelyek prémium minőségű labdát keresnek
  Ideális igényes játékosok számára

 

Tréninglabdák Double Fish V201F 40+  1*

1 star_O_W

1-csillagos tréninglabdák V201F 40+

Valószínűleg az egyik legjobb minőségű 1-csillagos edzőlabda, amit valaha próbáltam. Ezek a labdák tökéletesek gyerekekkel való edzéshez, iskoláknak, kluboknak, ahol fiatalokat nevelnek és igazán tartós labdákra van szükségük.
A 2*-os labdákhoz képest lassabbak.

 • minőségi tréninglabdák
 • nagy állóképesség és tartósság, alkalmasak a fiatalok edzésére
 • ideális otthoni és hobbi játékosok számára
 • fehér és narancssárga színben is kapható
 • kiváló ár/minőség arány

 

 

A Double Fish labdák teljes választéka
 

https://www.pingpongbolt.hu/balls:double-fish/