PROFI ütő Stiga Infinity VPS V / Mantra PRO XH + Stiga DNA Platinum M

Kód: 1618-1005-35_1712-1605-21_1712-0501-23
Nincs értékelés
Márka: STIGA
80 050 Ft –12 %
Stiga Infinity DNA Platinum M Mantra XH
80 050 Ft –12 % 70 085 Ft 55 185 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

HU_Banner

!
Kész pingpongütő !
Az ár egy komplett pingpongütőre vonatkozik, felragasztott borításokkal és élvédővel

 

Paraméterek / kinek ajánlanám ezt a pingpongütőt
Világbajnok Fan Zhendong öreg fája. Nagyon jó minőségű STIGA 7 rétegű támadófa, kombinálva a legújabb DNA Platinum M szériával és új, dinamikus Mantra XH-val. Egy olyan kombó, amely több játékosnak is tetszeni fog.
Kinek ajánlanám haladó játékosok, aktív játékosok, profi játékosok
Ütőfa STIGA Infinity VPS V
Borítás  Fh STIGA DNA Mantra XH
Borítás Bh STIGA DNA Platinum M
Tempó OFF > OFF+

 


 

Mantra_PRO XH

STIGA Mantra XH
modern borítás óriási sebességgel és hihetetlen pörgési potenciállal

 A Mantra Pro HX egyedi geometriával rendelkezik, amelyet kifejezetten az agresszív játékosok számára fejlesztettek ki, akik nagy teljesítményre és pörgésre vágynak. A borítás az asztaliteniszezők és játékstílusok széles skálájához igazodik, a fiatal tehetségektől a profi játékosokig, akik egy világszínvonalú, kompromisszumok nélküli minőségű borítást várnak el. A technikailag képzett, modern, rendkívül támadó játékstílust folytató játékosok számára alkalmas Mantra Pro HX japán precizitással és megkülönböztetéssel készült. Emellett vezető kínai játékosokkal együttműködve tervezték és tesztelték.

Az eredmény: egy asztalitenisz borítások azoknak a játékosoknak, akik szívesen támadnak, nagy erővel játszanak, és olyan borítását keresnek, amely megfelel az elvárásaiknak. Az asztalitenisz gumi OCS (Oxygen Capsule System) technológiával is fel van szerelve, amely a megnövelt szivacspórusoknak köszönhetően nagyobb ívet és katapulthatást generál a hurokjáték során. Emellett hozzájárul a tiszta, éles hangzáshoz és a több érzéshez minden ütésnél, mivel a gumi és a ütőfa közötti érintkezés megerősítésre került. A Mantra Pro HX nagyon kemény, 53 fokos szivaccsal rendelkezik, amely hihetetlen sebességet, erőt és pontosságot biztosít a játékosoknak, sok pörgéssel és a gyors, robbanékony befejezések lehetőségével. A Mantra Pro HX magas követelményeket támaszt a játékos technikájával szemben, hogy maximálisan kihasználhassa a borításba rejlő lehetőségeket. A borítás az ABS labdához is optimalizált, és a természetes és szintetikus gumi különleges kombinációjának köszönhetően lényegesen tartósabb, mint az asztalitenisz gumik korábbi generációi.DNA Platinum M

STIGA Platinum M
 a DNA Platinum termékcsalád felső kategóriájának borítása

DNA Platinum a STIGA legújabb tagja a DNA sorozatnak, amely a németországi asztalitenisz burkolatok új generációját mutatja be. Ez a borítás a legmegfelelőbb a profi játékosok számára, akik igazán támadó játékstílust folytatnak, és a legmagasabb minőségű anyagokat várják el. Az egyedülálló gumikompozíció kiváló tapadást biztosít, lehetővé téve a játékos számára, hogy igazán kihívást jelentő szögekből üsse a labdát. A rövid pattanások a vékony fedőlappal párosulva azt jelentik, hogy egy vastagabb szivacs (akár 2,3 mm) is elfér a DNA Platinium, ami extra sebességet és erőt biztosít a játékban. A PSC (Power Sponge Cell) technológiának köszönhetően hosszabb labdautat kapsz, nagyobb erővel az ütésnél és agresszív ívvel a hurokban. A szivacs pórusai a gumi és a fa közötti kapcsolatot is javítják, így a labda ütésekor a keresett, népszerű és éles hangot kapod.
A puha szivacs növeli a DWELL TIME (a gumi és a labda közötti érintkezési idő) időt, és jobb érzést és irányítást biztosít a sebesség jelentős csökkenése nélkül. Ezenkívül a gumi jellegzetes kattogó hangot ad.

.

 

 


 

Stiga Infinity VPS V

STIGA Infinity VPS V

A világ régóta fennálló fája Fan Zhendong

Infinity VPS V - könnyű, 5 rétegű támadófa. A Diamond Touch technológia a fa külső rétegének extra keménységet, de egyben tapintást is biztosít. Ideális fa támadó játékosok számára, amely a nagy sebességet tisztességes kontrollal kombinálja. A STIGA egyik legkelendőbb fája, kiváló ár-érték arány.

Gyorsaság: 100

Kontroll: 70

Rétegek száma: 5

Stílus: OFF

   


 

 

Komplett ütő professzionális ragasztása
Mindegyik ütő általunk van szakszerűen összerakva, ragasztva. A borításokat kizárólag jóváhagyott vízbázísú LAT-X ragasztóval ragasszuk, 2 réteget viszünk fel a fa minden oldalára és 2 réteg ragasztót viszünk fel minden borításra, ami tökéletes ragasztást és hosszantartó dinamikát biztosít.
 
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: