Pingpong labda Double Fish PAR40+ Paris olympic balls / 6 db

Kód: PAR40
Nincs értékelés
Márka: Double Fish
8 110 Ft 6 386 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Egyedi lehetőség kipróbálni olyan labdákat, amelyek majdnem egy ével bemutatásuk ellőtt nálunk megveheted. Prémium minőség, limitált mynniségbe kaphatóak. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Olympic game

A 2024-es párizsi olimpiai játékok egyetlen hivatalos labdája

Double Fish PAR40+ limitált kiadású Párizs 2024 PAR40+3 csillagos labdát az ITTF jóváhagyta, és már hivatalosan is forgalomban van A 2024-es párizsi olimpiai játékok és a 2024-es párizsi paralimpiai játékok kizárólagos asztaliteniszlabda-szállítójaként a Double fish biztosítja a két sportesemény hivatalos labdáit, garantálva a labdák minőségét és a sportolók játékélményét.

1990-es évek óta a Double fish Guangzhou-ból Ázsiába és a világba is eljutott, versenyfelszereléseket biztosítva az asztalitenisz világbajnokságok, a csapat asztalitenisz világbajnokságok, a csapat asztalitenisz világkupa, az Ázsiai Játékok, az Egyetemi Világjátékok és más jelentős események számára. Az 1995-ös Tianjinban megrendezett asztalitenisz-világbajnokságon a Double fish tanúja volt annak, hogy a kínai férfi asztalitenisz-válogatott tizenegy ellentámadást hajtott végre a bajnoki cím visszaszerzéséért; a 2022-es Csengtuban megrendezett asztalitenisz-világbajnokságon a Double fish tanúja volt annak, hogy a kínai férfi asztalitenisz-válogatott sorozatban tíz bajnoki címet szerzett. A jövő évi párizsi olimpiai és paralimpiai játékok előtt a Double fish asztalitenisz a kijelölt versenylabda a 2023-as asztalitenisz-világbajnokságon is, amelyet idén május 20-28. között rendeznek Durbanben, Dél-Afrikában.

Amellett, hogy a Double fish a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékokhoz is biztosít labdákat, a WTT feeder sorozat 2023-as és 2024-es szezonjához is biztosít labdákat, valamint asztalokat a WTT 2024-es Grand Slam-versenyek, a WTT bajnokság és a WTT döntő egyes eseményeihez.

 A Double Fish 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. Ügyfeleink, barátaink és rajongóink közös erőfeszítéseinek köszönhetően örülünk, hogy 16 év után ismét az olimpián fog tündökölni az asztaliteniszünk, és várjuk ezt az izgalmas eseményt. Folytatjuk globális partnerségünket a WTT Asztalitenisz Világszövetséggel, hogy közösen támogassuk az asztalitenisz fejlődését világszerte.

 

Double Fish PAR40+ ***

A legújabb fejlesztések az asztaliteniszlabdák terén. A labdákat úgy választják ki, hogy a legtökéletesebb formájúak, méretűek és súlyúak legyenek. A legmagasabb minőségű ABS műanyagból készülnek. Tökéletesen kiszámítható röppályával és pattogással rendelkeznek. Ezek az egyetlen hivatalos labdák a 2024-es párizsi nyári olimpiára.

  • Tökéletes forma, súly, méret.

  • Tökéletes röppálya és pattogás

  • Legminőségeseb ABS műanyagból készül 

Mi vagyunk az egyetlenek Európában, akik lehetőséget kaptunk arra, hogy majdnem egy évvel a játékok előtt kipróbálhassuk ezeket a prémium labdákat és ezt Önöknek is lehetővé tegyük. 

PAR40+

 

 

RAKTÁRON 2023.11.08.-tól.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: