Lat-X ECO Cleaner - 100% BIO borítás tisztító 50ml

Kód: L55501
Nincs értékelés
Márka: Lat-X
1 430 Ft –43 %
3145 lat x eco cleaner 100 bio boritas tisztito 50ml
1 430 Ft –43 % 815 Ft 815 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

ÚJDONSÁG 2021 !!!


A Lat-X ECO Cleaner a legkíméletesebb borítás tisztító a piacon. A tisztító 100% -ban VOCFREE, természetes, nem mérgező. Tisztítja és felújítja mindegyik borítás típust, borításnak visszaadja természetes tapadását, meghosszabbítja éllettartalmát és hosszú ideig ezzel tökéletes állapotba tartja borítását. Megtisztítja és helyreállítja borítása természetes tapadását, meghosszabbítja élettartamát és hosszú ideig tökéletes állapotban tartja. A Lat-X ECO Cleaner átlátszó, hogy semmilyen módon ne változtassa meg a borítás tulajdonságait, nem tartalmaz mesterséges színezékeket, teljesen szagtalan.


Permetezze a tisztító a borításra, kenje szét, majd törölje le egy szivaccsal. Ha nincs szivacs, használhat puha ruhát, vagy mivel természetes összetétele, dörzsölje és törölje le kézzel.


• 100% BIO természetes tisztító

• átlátszó, mesterséges színezékek nélkül 

• szagmentes 

• tisztítja és regenerálja borítását

meghosszabbítja borítása élettartalmát Több vásárlónk is igényelt tőlünk egy praktikusabb, kisebb kiszerelést, tisztító tárolása miatt. Ezért jöttünk ezzel a 50 ml kiszereléssel, amely finom permetezővel van ellátva, amely 250 adagra elegendő, mivel 1 adag egy pingpongütő oldal tisztítására elegendő, így ezzel a kiszereléssel aká 125 komplett ütőt is le tudna tisztítani. 

Ez a tisztító könnyen elfér a klasszikus borítás tok oldalsó zsebébe is, vagy ha kofferos típusa van, ütőfa mellé is 


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: