FALCO Life EXPANDER 100ml

Kód: F28112122
Nincs értékelés
Márka: Falco
8 925 Ft 7 028 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

FALCO LIFE EXPANDER -  táplál > véd > hosszabbítja az élettartalmat  > nem ragad
? érezhetően hosszabbítja a borítás élettartalmát, visszaadja tapadásár, pörgető képességét, borítás rugalmasságát és csökkenti a buborék kialakulás kockázatát.

Használata maximálisan  2 - 4x havonta 1 réteg a gumira.  Gyorsa ragasztós effektusú borításnál 1-2 szivacsra is applikálható. 
Sosem használja gyakrabban és nagyobb mennyiségben, mert okozhatja a szivacs leválását a borítástól !!! 


Tartalom    100ml szivacsos applikátor

Applikáció :    1 réteg  / max. 2-4x egy hónapban Tapasztalataink Life EXPANDER használatával

?TIP.1) Sosem használja új borítás fedlapjára (gumijára). Az új borítás természetes tulajdonságait rövidítheti. 
?TIP.2) Hónapok után, amikor már elveszíti a borítás a tulajdonságai a Life EXPANDER ilyenkor totálisan 3x is hosszabb ideig minőségesen használhatóvá teszi a borítást. A Expandert egyenesen a gumira kell kenni, borítás leszedése nélkül. Normális kiterhelésnél, hosszabbítja a borítás élettartalmát egy pár hónappal is. Profi vagy utánpótlás magas edzési kiterheltségénél akár egy hónappal is hosszabbítja a borítás használatát. 
?TIP.3) Life Expander szivacsra kenéséve a borítás szét lehet húzni és egy kicsit gyorsít is ( de célszerűbb erre a Tempo Booster használni )
?TIP.4) Homorú új borítása? Vagy frissen boosterezett borítása nem és nem kiegyenesedni?  Vigyen fel egy réteg Life EXPANDER a szivacsra és pár órán belül borítása kiegyenesedik így könnyen ragaszthatónak válik, és az új borítás sem veszít tulajdonságaiból. 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: