Borítás SpinLord Tanuki

Kód: SL5782-R18 SL5782-R20 SL5782-R21 SL5782-B18 SL5782-B20 SL5782-B21 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: SpinLord
13 000 Ft 10 236 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A SpinLord Tanuki egy teljesen japán gyártású, a legújabb generációs "high-end" borítás. Nemcsak óriási sebességet és erős beépített sebesség-ragasztó hatást kínál, hanem a magas tapadásának és rugalmasságának köszönhetően szinte maximális spin értékeket is. A Tanuki lényegesen rugalmasabb és katapult-erősebb, mint a kínai gyártású gumik. A tapadása a SpinLord Tigeréhez hasonló (tehát a Tanuki valamivel jobban tapad, mint az Irbis, de kevésbé tapad, mint a Marder sorozat borításai). A meglehetősen puha kialakítás és a hosszú labdaérintkezési idő miatt a Tanuki még az alacsonyabb osztályok játékosai számára is könnyen irányítható.

A gyártó szerint a szivacs keménysége 43 fok, de a szivacs olyan puha, mint a 38-as keménységű kínai szivacsok. A felső gumi közepesen kemény. Összességében a Tanuki körülbelül olyan kemény, mint a SpinLord Irbis, azaz valamivel keményebb, mint a legpuhább gumijaink.

Magas gyártási minősége és tartóssága a Tanukit abszolút csúcsgumivá teszi. A Tanuki nem csak tartósabb, mint a SpinLord vagy a kínai márkák összes többi gumija. Tartósabb, mint szinte az összes Németországban gyártott gumi. Így a kissé magasabb ára ellenére a Tanuki kínálja a legjobb ár/teljesítmény arányt az összes gumink közül.

A játék szempontjából a Tanuki egy dinamikus támadójátékra alkalmas borítás, amely a hosszabb karmozgásokkal történő változó topspinekre összpontosít. De minden más típusú ütés is gond nélkül játszható; a Tanuki sokkal variábilisabb, mint a kínai gumik. Ennek a guminak a súlya az alsó tartományban van 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: OFF -> OFF
Borítás típus: Soft
Szivacs keménysége: Soft

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: