Borítás SpinLord Leviathan OX

Kód: SL5794-R00 SL5794-B00 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: SpinLord
8 515 Ft 6 705 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Leviatánnak ez a változata, akárcsak a többi változat, egy kicsit rugalmasabb, mint a Thorny Shine. A sebesség a Leviatán 1a és 1b változatai között van, és alig több mint fele a Thorny Shine sebességének.

A Leviathan Premium aktívan és passzívan is használható, de a leghatékonyabb az aktívabb, változó játékstílus mellett.

A labda pattogása rendkívül lapos, ezért kellemetlen az ellenfél számára. A Leviathan Premium a labdák pontos elhelyezésében is sokkal jobb, mint a Thorny Shine. Ez a gumi érezhetően kevésbé érzékeny a bejövő forgásra is.

Passzív blokkoló labdáknál viszont a gerincfénye veszélyesebb. A nagyobb tempót figyelembe véve azonban a passzív, asztalközeli játék meglepően jól működik a Leviathan Premiummal.

A Leviathan Premium még a Thorny Shine-nál is jobb, ha aktív nyomásos lökésekről vagy chop blokkolásról van szó.

Az ellentámadás, a csuklóból indított támadás és a lövés is nagyon jól működik a Leviatánnal.

A Leviathan másik nagy erőssége, hogy alkalmas az alulütéses védekezésre, ami különösen veszélyes a lapos labda repülési görbéje miatt.

A Leviathan Premiumot könnyű játszani, különösen a sebességéhez képest. Mindig könnyű megbecsülni, hogy a pattanások hogyan fognak reagálni az ellenfél ütéseire. Segít, hogy a Leviathan Premium pattanásai nem hajlanak meg túl gyorsan, és a gumi nem túl katapult-szerű.

Azoknak a játékosoknak, akik elsősorban passzív blokkolással védik az ellenfél támadó labdáit, remélve, hogy a pattanás zavaró hatása révén pontot szereznek, a Leviathan Premium ezért nem a megfelelő gumi. Azoknak a játékosoknak azonban, akik aktívan használják a pattanást a saját támadó ütésük előkészítésére vagy az ellenfél hibájának kikényszerítésére, a Leviathan Premium kiváló választás.

A Leviathan ezen változata is érezhetően még mindig a Thorny Shine leszármazottja, de még mindig valamivel markánsabban különbözik tőle, mint a Leviathan1a vagy 1b. A Leviathan Premium és a Leviathan 1b közötti különbség minimálisan kisebb, mint a Leviathan Premium és a Leviathan 1a között.

A Leviathan Premium különösen azoknak a játékosoknak lehet érdekes, akik korábban olyan gumikkal játszottak, mint a Dornenglanz II vagy az Agenda.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: DEF > OFF-
Borítás típus: Hosszú szemcse
Szivacs keménysége: -

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: