Borítás SpinLord Keiler II

Kód: S5770-B15 S5770-B18 S5770-B20 S5770-P15 S5770-P18 S5770-P20 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: SpinLord
14 630 Ft 11 520 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A SpinLord Keiler egyesíti a Keiler változatlan felső gumiját a Lion Vanquish új szivacsával.

Miért az egész?

A SpinLord Keilert a női szektorban nagyon sikeresen használták, nemzetközi szinten is, de a férfi profi szektorban való használathoz a szivacs egy kicsit túl puha és túl lassú volt.

Itt jött a Keiler II, amely most egy meglehetősen kemény (keménységi fok kb. 45-47 fok) és egyben nagyon gyors szivacsot használ. Ennek ellenére a labda becsapódása összességében csak közepesen kemény, és határozottan lágyabb, mint a Waran II-nél. Ez természetesen a Keiler II valamivel hosszabb és puhább pattanásainak köszönhető.

A Keiler II emellett rugalmasabb és összességében még veszélyesebb is, mint a Keiler (mindkettő még inkább, ha a Waran sorozat gumijához hasonlítjuk).

A Keiler II szivacs jelenleg az egyik legjobb, Kínában gyártott szivacs. A legtöbb Kínából származó szemcse és sok európai márka is egyszerűbb szivacsot használ, a legjobb szivacsok általában a szoftos gumik számára vannak fenntartva. A Keiler II és az ilyen gumik közötti különbséget azonnal észre fogja venni: A Keiler II egyszerűen nagyobb átütőerővel és bomlasztó hatással rendelkezik, de hatalmas variálhatóságának köszönhetően még passzív ütésekkel is megfelelően irányítható.

Eddig szinte mindig azt mondták, hogy a közepes hosszúságú szemcsék csak a férfi asztalitenisz alacsonyabb osztályainak valóak. A Keiler II-vel most bemutatjuk az első olyan közepes szemcse, amelyet elsősorban a felsőbb osztályok játékosainak szánunk.

Természetesen a Keiler II messze nem olyan gyors, mint a Waran II, és kevésbé alkalmas a kemény végső ütésre.

Másrészt a zavaró hatás mellett a forgásfejlődés általában jobb. A nagyon erős játékosok akár hatékony nyesésekkel védekezést is tudnak játszani a Keiler II-vel, a topspinek rövidített karmozgással is működnek. Legfőbb erőssége azonban az erőteljes ellentámadás és blokkolás.

Súlya az elfogadható tartományban van, de a Keiler II nem olyan könnyű, mint a Keiler. Súlya a Gipfelsturméval egy szinten van, de még mindig a Waran II súlya alatt van.

A szemcsék tartósak, a szivacsa is.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: OFF > OFF+
Borítás típus: Rövid szemcse
Szivacs keménysége: Medium

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: