Borítás Friendship 802 SP Legend

Kód: SP2718-ROX SP2718-R21 SP2718-BOX SP2718-B21 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Friendship
5 255 Ft 9 330 Ft 5 255 Ft 9 330 Ft 5 255 Ft-tól 4 138 Ft ÁFA nélkül 7 346 Ft ÁFA nélkül 4 138 Ft ÁFA nélkül 7 346 Ft ÁFA nélkül 4 138 Ft-tól ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Friendship 802 SP egy teljesen új gumi, saját ITTF jóváhagyással, amely csak néhány hasonlóságot mutat a klasszikus Friendship 802-hez képest. Ezt a gumit "Legend" néven is forgalmazzák.

A "régi" 802-hez hasonlóan a 802 SP-nek is egy rövid szemcse.

Minden más tekintetben azonban a két gumi jelentősen különbözik egymástól.

A 802 nagyon rövid pattanásai kúp alakúak. A pattanás felülete nagyon enyhén bordázott. Első pillantásra azt hihetnénk, hogy nem bordázottak, de nagyító alatt a bordázás látható. A pattanások szélessége és a köztük lévő távolság átlagos.

A felső gumi alapvetően kemény, de még mindig kissé rugalmas (mindenesetre rugalmasabb, mint a Monitor felső gumija). Nagyon gyors is; az, hogy a gumi összességében nem rendkívül gyors, a szivacsnak köszönhető.

Az építési minőség és a tartósság sokkal jobb, mint az olcsóbb régebbi modelleknél.

Becslésünk szerint a nyitott pórusú szivacs kb. 42-44 fokos keménységű, és enyhe beépített gyorsragasztó hatást is biztosít. A szivacs azonban nem rendkívül gyors, ennek a guminak a sebességét elsősorban a felső gumi generálja.

A 802 SP elsősorban a tipikus pattanásos játékra alkalmas ellen- és blokklabdákkal, de a rotációval való játék is lehetséges.

A meglehetősen erős pattanásos hatás pozitív. A labda repülési görbéje rövid, lapos és az ellenfél számára nem mindig könnyen kiszámítható. A hajlítási pattanások miatti zavaró hatás azonban egyáltalán nem létezik ennél a guminál.

Negatívum a SpinLord pattanások némelyikéhez képest észrevehetően alacsonyabb sebesség, valamint az a tény, hogy a gumi jelenleg csak 2,1 mm-es méretben kapható. A 802 SP azonban határozottan dinamikusabb, mint az összes többi rövid pattanás a Barátságtól.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: ALL+ > OFF+
Borítás típus: Rövid szemcse
Szivacs keménysége: Medium

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: