Ütőfa Stiga Cybershape WOOD

Kód: 1600-0801-35 1600-0801-37 Kérjük, válasszon változatot
Újdonság
Nincs értékelés
Márka: STIGA
48 855 Ft 38 469 Ft ÁFA nélkül
Válasszon NYÉLTÍPUST
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Stiga CYBERSHAPE WOOD

  • Egy támadó asztalitenisz ütőfa forradalmi, szabadalmaztatott és formatervezett formával, amely optimális ütőfelületet biztosít.
  • Az exkluzív anyagok szimbiózisa, az egyedülálló Cybershape kialakítás egy olyan rugalmas ütőfát eredményez, amely többféle játékstílushoz illeszkedik.
  • A STIGA profi játékosokkal együtt fejlesztették ki, hogy optimálisan működjön a STIGA asztalitenisz borítások széles választékával.
  • A KTH-val együttműködve végzett tesztek mérései szerint a Cybershapnek nagyobb sweet spotja van, amely a ütőn magasabban helyezkedik el, mint a hagyományos forma, ami nagyobb erőt biztosít az ütésekben anélkül, hogy elveszítené a labda feletti kontrollt.
  • A nyelek a legjobb minőségű olasz fából készültek, és olyan felületi érdességgel rendelkeznek, amely optimális fogási felületet biztosít anélkül, hogy a nyél csúszósnak érezné magát.
  • Gyárilag lakkozott felület és súlya:: 80-85 g a három extra súly nélkül, amely lehetővé teszi a súly és az egyensúly testreszabását.

A STIGA forradalmi "Cybershape" dizájnja

    A jövő itt van!Cybershape Wood a második asztalitenisz ütő a Cybershape családban azzal a forradalmi formával, amely Truls Möregårdh-ott a 2021-es világbajnoki döntőbe juttatta. A Cybershape Wood egy gyárilag lakkozott, támadó ütőfa, amely öt exkluzív fa furnér rétegből készült, és úgy lett kifejlesztve, hogy optimálisan működjön a STIGA asztalitenisz borítások széles választékával. Ezáltal a Cybershape Wood egy olyan ütőfa, amely a legtöbb játékstílusnak megfelel.
    Az egyedülálló Cybershape kialakítás mellett, amely nagyobb sweet spotot és optimalizált ütőfelületet biztosít, a forma egyértelmű előnyöket nyújt a játékfejlesztés és a technikai készségek javítása terén is. A penge hat éle megkönnyíti a különböző ütésekkel való látást és a helyes szög megtalálását. Mind a játékosok, mind az edzők számára előnyös, hogy könnyen láthatják és meggyőződhetnek arról, hogy a penge szöge helyes-e egy előrenyújtott kör elején és végén, vagy hogy a játékos az ütőt a megfelelő szögben tartja-e fogadáskor. A Cybershape Wood a tökéletes penge a pályakezdéshez, és segít a további fejlődésben egészen az elit szintig.

Kinek ajánljuk 
Mindenkinek ! Nagyon univerzális ütőfa. Profi játékosok, haladó játékosok, kezdők 
Ütőfa besorolása
OFF- > OFF 
Rétegek száma 

Sebesség 
78
Kontroll 
76
Ütőfa Stiga Cybershape WOOD

Optimalizált ütőfelület és nagyobb sweet spot

Kutatásaink kimutatták, hogy a játékosok többsége számára az optimális ütőfelület a penge felső felén található. Ezért optimalizáltuk az ütőfelületet úgy, hogy a penge felső felén nagyobb legyen a hagyományos formához képest, az alsó felén pedig valamivel kisebb, hogy a penge egyensúlya megmaradjon.

A Királyi Technológiai Intézettel (KTH) együttműködve a Cybershape rezgési tulajdonságait is teszteltük, vagyis azt, hogy hogyan mozog a penge. A tesztek azt mutatták, hogy a Cybershape fának nagyobb sweet spotot van, amely a penge magasabb részén helyezkedik el, mint a hagyományos forma, ami nagyobb erőt biztosít az ütésekben anélkül, hogy elveszítené a labda feletti kontrollt.

Ütőfa Stiga Cybershape WOOD

Optimalizált ütőfelület a asztal feletti játékra

Mivel a labda általában az ütő felső felén csapódik be (mind a fonák, mind az elő-, mind az ütőérintőnél), a Cybershape pontosan ott tűnik ki igazán. A Cybershape kialakítás egyik különlegessége, hogy a visszavágásnál és a rövid játéknál az ütőfelület egészének 6,5 cm-ével közelebb kerülsz az asztal felületéhez, szemben a kerek lapok 2,5 cm-es ütőfelületével. Ezáltal nagyobb esélyed van a rövid adogatásokhoz és visszatérésekhez.

A Cybershape egyedi formájának köszönhetően adogatás közben is könnyebb a labda elhelyezése a kívánt ütőfelületre. A Cybershape szögeinek köszönhetően automatikusan hat sarkot vehetsz alapul, amelyeket megcélozhatsz, attól függően, hogy mennyi és milyen típusú pörgetést szeretnél

A kiváló minőségű fa stabil fogantyút biztosít

A Cybershape Wood háromféle fogantyúval kapható: Master/Concave, Classic/Straight és Pen/Penhold.

A Cybershape Wood markolatai csúcsminőségű fából készülnek, és olyan felületi érdességgel rendelkeznek, amely optimális fogási felületet biztosít anélkül, hogy a markolat csúszósnak érezné magát.

A lencse rozsdamentes acélból készült, és olyan eljáráson esett át, amelynek köszönhetően a fénytől és az ütő szögétől függően változtatja a színét.

Ütőfa Stiga Cybershape WOOD
Ütőfa Stiga Cybershape WOOD

A fából készült rétegek és a különböző borítások kombinációja dinamikus ütőrendszert hoz létre

A Cybershape Wood különböző STIGA borításokkal együtt több lehetséges dinamikus ütőrendszert eredményez. A Cybershape Wood 5 gondosan kiválasztott fa furnér rétegből áll, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy több különböző borítással szimbiózisban működjenek, hogy a legtöbb játékstílushoz illeszkedjenek. A Cybershape Wood lágyabb és lassabb gumikkal kombinálva tökéletes ütőfa a pályafutásod kezdetén, ugyanakkor a tapasztaltabb játékosok számára is megfelelő, akik nagy kontrollt és érzést szeretnének minden ütésnél.

Ha az ütéseiben inkább az erőt részesíti előnyben, javasoljuk, hogy a ütőfát keményebb borításokkal kombinálja. A Cybershape Wood segítségével még azok a játékosok is, akik nagyobb sebességre vágynak játék közben, keményebb és vastagabb borításokkal kombinálva előállíthatják a szükséges erőt.

A STIGA-nál az asztaliteniszpengére úgy tekintünk, mint az ütőrendszer motorjára, és büszkék vagyunk a Cybershape Wood dinamikus motorjára, amelyet kifejlesztettünk - egy olyan ütőfa, amely nem csak akkor használható, amikor elindulsz, hanem arra is, hogy hosszú időn át fejleszd a játékodat a karriered során.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ütőfák
Összetétel: Tisztafa
Rétegek száma: 5
Tempó: OFF-

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: