Ütőfa Stiga Cybershape Wood CWT

Kód: 1600-0802-35 1600-0802-37 1600-0802-65 Kérjük, válasszon változatot
Újdonság
Nincs értékelés
Márka: STIGA
61 080 Ft 48 094 Ft ÁFA nélkül
Válasszon NYÉLTÍPUST
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A mai asztaliteniszezők gondosan választják ki az asztalitenisz-ütőjüket, és számos paramétert kell figyelembe venni az optimális ütő kiválasztásakor. Ide tartozik minden, az anyagválasztástól, a fától és a konstrukciótól kezdve a penge és a gumi kombinációjának megjelenéséig és tapintásáig. A ütőfa súlyeloszlása és egyensúlya döntő fontosságú tényező. Sok játékos számára egyre fontosabb a megfelelő súly megtalálása az optimális teljesítmény eléréséhez. És egyre több játékos azt is szeretné, ha mint a súlyt, mint az egyensúlyt a külső körülményeknek és saját preferenciáinak megfelelően állíthatná és testre szabhatná.

 

CWT Technology (Vlastné)

A STIGA Custom Weight technológiának köszönhetően gyorsan és egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja az ütő egyensúlyát és súlyát a 3, 6 és 9 grammos kis mágneses súlyokkal, amelyek könnyen rögzíthetők a nyél alján lévő belső részhez.

Ha a ütőfa súlyát be tudja állítani, akkor az ütő súlyát is szabályozni tudja, ami az ütő méretével és a ütés erejével együtt mozgási energiát hoz létre. Ez azt jelenti, hogy egy nehezebb ütő nagyobb erőt és mozgási energiát generál egy adott sebességnél. Ez lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy az egyéni preferenciáktól és más külső tényezőktől függően változtassák az ütő jellegét. Számos tényező befolyásolja, hogy egy adott létesítményben gyors vagy lassú legyen a játék. Például válasszon 9 grammos súlyt, ha egy nagy arénában, egy lassúnak tűnő környezetben játszik, vagy 3 grammos súlyt, ha egy kis edzőteremben vagy más környezetben játszik, ahol a játék gyorsabbnak tűnik. A STIGA CWT lehetővé teszi, hogy már a bemelegítés során elkezdje az ütő finomhangolását egy adott létesítményhez. Egyéni preferenciáidtól és játékstílusodtól függően most már tökéletesen beállíthatod az ütőd. Ez a játékosok számára is ideális a fejlődés során, mivel könnyedén beállíthatja a súlyt, amikor több erőre és sebességre vágyik, ahelyett, hogy teljesen új ütőre váltana.

Laboratóriumunkban és tesztközpontunkban kiterjedt kutatásokat és számos vizsgálatot végeztünk a STIGA-t képviselő profi asztaliteniszezőkkel együttműködve.

 

 

Az egyensúly beállítása az Ön személyes preferenciáihoz

Attól függően, hogy hol helyezkedik el a penge súlypontja, magas súlypontú, alacsony súlypontú vagy semlegesen kiegyensúlyozott ütőfa. Ha a súlypont az ütőfa teteje felé van, akkor magas súlypontúnak mondjuk, ha pedig alul, akkor alacsony súlypontúnak. Az, hogy a különböző játékosok mit preferálnak, nagyon egyéni, és függ a játékstílusuktól, a korábbi tapasztalataiktól és a gumi súlyától. A különböző gumik súlya is változik, így a ütő súlyának beállítása lehetővé teszi az alkalmazkodást és a számodra tökéletes egyensúly megtalálását.

  • Az alacsonyabb összsúly olyan játékosok számára alkalmas, akik közel maradnak az asztalhoz és inkább gyorsan játszanak.

  • A nagyobb súly nagyobb mozgási energiát generál, ami erősebb ütéseket eredményez.

The revolutionary STIGA CWT - Custom Weight Technology is patent-pending

Vyvazenie (Vlastné)

 

 


 

BiigerSurface (Vlastné)

A teljes ütőfejfelülete megegyezik a 157x150 mm-es klasszikus ütőfej területével, így nem kell aggódnia a teljes ütő nagyobb súlya miatt, ha ugyanazokat a borításokat használja.

A Cybershape egyedi formája megkönnyíti azt is, hogy a labda a kívánt ütőfelületre kerüljön adogatáskor. A Cybershape szögekkel automatikusan hat sarkot kap alapként, amelyekre összpontosíthat, attól függően, hogy mennyi és milyen típusú pörgetést szeretne.

closedToTable (Vlastné)

Optimalizált ütőfelület közelebb az asztal felületéhez

Mivel a labda általában az ütő felső felét éri el (backhand aj forehand), a Cybershape itt igazán kiemelkedő. A Cybershape kialakításának egyik megkülönböztető jellemzője, hogy a nyesésnél és a rövid játéknál teljes 6,5 cm-es ütőfelülettel közelíti meg az asztalfelületet, szemben a kerek ütőlapát 2,5 cm-es ütőfelületével. Ez nagyobb esélyt ad a rövid adogatásra és a returnre.

 

HittingArea (Vlastné)

Az optimalizált ütőfelület 11%-kal nőtt

 Kutatásaink kimutatták, hogy a legtöbb játékos számára az optimális ütőfelület a penge felső felében található. Ezért optimalizáltuk az ütőfelületet úgy, hogy a penge felső felének hagyományos formájához képest nagyobb legyen, az alsó felén pedig valamivel kisebb, hogy a penge egyensúlya megmaradjon.

SweetSpot (Vlastné)

Nagyobb optimalizált sweetspot

A Királyi Technológiai Intézettel (KTH) együttműködve a Cybershape rezgési jellemzőit is teszteltük, azaz azt, hogy hogyan mozog a penge. A tesztek azt mutatták, hogy a Cybershape nagyobb sweet spotot kapott, amely a pengénél magasabban helyezkedik el, mint a standard forma, ami nagyobb erőt biztosít az ütéseknél anélkül, hogy elveszítené a labda feletti kontrollt.

 


 

  • A KTH-val együttműködve végzett tesztek mérései szerint a Cybershape nagyobb sweet spotot tartalmaz, amely a ütőfejen magasabban helyezkedik el, mint a standard forma, ami nagyobb erőt biztosít az ütéseknél anélkül, hogy elveszítené a labda feletti kontrollt.
  • A fogantyúk a legjobb olasz fából készülnek, és olyan felületi érdességgel rendelkeznek, amely optimális fogást biztosít anélkül, hogy a fogantyú csúszós érzetet keltene.
  • Gyári festett kivitel és súly: 80-85 g a három kiegészítő súly nélkül, amelyek lehetővé teszik a súly és az egyensúly beállítását.blobid0A ütőfa 3 nyél változatban kapható : Master / Classic és Penholder 

 


 

Cybershape Wood CWT

A fából készült rétegek és a különböző borítások kombinációja dinamikus ütőrendszert eredményez.

A Cybershape Wood a STIGA CWT-vel és a különböző borítások választékával együtt számos lehetséges dinamikus ütőrendszer létrehozását teszi lehetővé. A Cybershape Wood 5 gondosan kiválasztott fa rétegből áll, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy több különböző borítással szimbiózisban működjenek, és a legtöbb játékstílusnak megfeleljenek. A lágyabb és lassabb borításokkal kombinálva a Cybershape Wood ideális bevezető ütő a pályafutás kezdetén, és alkalmas a tapasztaltabb játékosok számára is, akik nagyfokú kontrollt és érzést szeretnének minden ütésnél.

Ha az ütéseknél inkább az erőt részesíti előnyben, javasoljuk a fa és a keményebb gumik kombinálását. A Cybershape Wood segítségével még azok a játékosok is megteremthetik a szükséges erőt, akik több sebességet szeretnének a játékukban, keményebb és vastagabb gumikkal kombinálva.

A STIGA-nál úgy tekintünk az asztalitenisz fára, mint az ütőrendszer motorjára, és büszkék vagyunk arra a dinamikus motorra, amelyet a Cybershape Wood CWT-vel fejlesztettünk ki - egy olyan fára, amely nem csak a kezdéshez nyújt segítséget, hanem a játék hosszú távú fejlesztéséhez is a pályafutásod során.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ütőfák
Összetétel: Tisztafa
Rétegek száma: 5
Tempó: OFF / OFF-

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: