Ütőfa Stiga Cybershape Carbon CWT

Kód: 1600-0202-35 1600-0202-37 1600-0202-65 Kérjük, válasszon változatot
Újdonság
14 értékelés
Márka: STIGA
101 825 Ft 80 177 Ft ÁFA nélkül
Válasszon NYÉLTÍPUST
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A mai asztaliteniszezők gondosan választják ki az asztalitenisz-ütőjüket, és számos paramétert kell figyelembe venni az optimális ütő kiválasztásakor. Ide tartozik minden, az anyagválasztástól, a fától és a konstrukciótól kezdve a penge és a gumi kombinációjának megjelenéséig és tapintásáig. A ütőfa súlyeloszlása és egyensúlya döntő fontosságú tényező. Sok játékos számára egyre fontosabb a megfelelő súly megtalálása az optimális teljesítmény eléréséhez. És egyre több játékos azt is szeretné, ha mint a súlyt, mint az egyensúlyt a külső körülményeknek és saját preferenciáinak megfelelően állíthatná és testre szabhatná.

 

CWT Technology (Vlastné)

A STIGA Custom Weight technológiának köszönhetően gyorsan és egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja az ütő egyensúlyát és súlyát a 3, 6 és 9 grammos kis mágneses súlyokkal, amelyek könnyen rögzíthetők a nyél alján lévő belső részhez.

Ha a ütőfa súlyát be tudja állítani, akkor az ütő súlyát is szabályozni tudja, ami az ütő méretével és a ütés erejével együtt mozgási energiát hoz létre. Ez azt jelenti, hogy egy nehezebb ütő nagyobb erőt és mozgási energiát generál egy adott sebességnél. Ez lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy az egyéni preferenciáktól és más külső tényezőktől függően változtassák az ütő jellegét. Számos tényező befolyásolja, hogy egy adott létesítményben gyors vagy lassú legyen a játék. Például válasszon 9 grammos súlyt, ha egy nagy arénában, egy lassúnak tűnő környezetben játszik, vagy 3 grammos súlyt, ha egy kis edzőteremben vagy más környezetben játszik, ahol a játék gyorsabbnak tűnik. A STIGA CWT lehetővé teszi, hogy már a bemelegítés során elkezdje az ütő finomhangolását egy adott létesítményhez. Egyéni preferenciáidtól és játékstílusodtól függően most már tökéletesen beállíthatod az ütőd. Ez a játékosok számára is ideális a fejlődés során, mivel könnyedén beállíthatja a súlyt, amikor több erőre és sebességre vágyik, ahelyett, hogy teljesen új ütőre váltana.

Laboratóriumunkban és tesztközpontunkban kiterjedt kutatásokat és számos vizsgálatot végeztünk a STIGA-t képviselő profi asztaliteniszezőkkel együttműködve.

 

 

Az egyensúly beállítása az Ön személyes preferenciáihoz

Attól függően, hogy hol helyezkedik el a penge súlypontja, magas súlypontú, alacsony súlypontú vagy semlegesen kiegyensúlyozott ütőfa. Ha a súlypont az ütőfa teteje felé van, akkor magas súlypontúnak mondjuk, ha pedig alul, akkor alacsony súlypontúnak. Az, hogy a különböző játékosok mit preferálnak, nagyon egyéni, és függ a játékstílusuktól, a korábbi tapasztalataiktól és a gumi súlyától. A különböző gumik súlya is változik, így a ütő súlyának beállítása lehetővé teszi az alkalmazkodást és a számodra tökéletes egyensúly megtalálását.

  • Az alacsonyabb összsúly olyan játékosok számára alkalmas, akik közel maradnak az asztalhoz és inkább gyorsan játszanak.

  • A nagyobb súly nagyobb mozgási energiát generál, ami erősebb ütéseket eredményez.

The revolutionary STIGA CWT - Custom Weight Technology is patent-pending

Vyvazenie (Vlastné)

 

 


 

BiigerSurface (Vlastné)

A teljes ütőfejfelülete megegyezik a 157x150 mm-es klasszikus ütőfej területével, így nem kell aggódnia a teljes ütő nagyobb súlya miatt, ha ugyanazokat a borításokat használja.

A Cybershape egyedi formája megkönnyíti azt is, hogy a labda a kívánt ütőfelületre kerüljön adogatáskor. A Cybershape szögekkel automatikusan hat sarkot kap alapként, amelyekre összpontosíthat, attól függően, hogy mennyi és milyen típusú pörgetést szeretne.

closedToTable (Vlastné)

Optimalizált ütőfelület közelebb az asztal felületéhez

Mivel a labda általában az ütő felső felét éri el (backhand aj forehand), a Cybershape itt igazán kiemelkedő. A Cybershape kialakításának egyik megkülönböztető jellemzője, hogy a nyesésnél és a rövid játéknál teljes 6,5 cm-es ütőfelülettel közelíti meg az asztalfelületet, szemben a kerek ütőlapát 2,5 cm-es ütőfelületével. Ez nagyobb esélyt ad a rövid adogatásra és a returnre.

 

HittingArea (Vlastné)

Az optimalizált ütőfelület 11%-kal nőtt

 Kutatásaink kimutatták, hogy a legtöbb játékos számára az optimális ütőfelület a penge felső felében található. Ezért optimalizáltuk az ütőfelületet úgy, hogy a penge felső felének hagyományos formájához képest nagyobb legyen, az alsó felén pedig valamivel kisebb, hogy a penge egyensúlya megmaradjon.

SweetSpot (Vlastné)

Nagyobb optimalizált sweetspot

A Királyi Technológiai Intézettel (KTH) együttműködve a Cybershape rezgési jellemzőit is teszteltük, azaz azt, hogy hogyan mozog a penge. A tesztek azt mutatták, hogy a Cybershape nagyobb sweet spotot kapott, amely a pengénél magasabban helyezkedik el, mint a standard forma, ami nagyobb erőt biztosít az ütéseknél anélkül, hogy elveszítené a labda feletti kontrollt.

 

 


 

 

STIGA CYBERSHAPE CARBON egy 5+2 rétegű karbonfa, amely a forradalmi CYBER formát kombinálja a megnövelt Sweetspot-tal, amelyet úgy érünk el, hogy az ideális visszaverő felületet 11%-kal megnöveltük, az alját pedig 9%-kal csökkentettük. Kiváló érzetet és minőséget, valamint elegendő ütőerőt biztosít a közvetlenül a KIRI ( CCF ) magra helyezett karbon.

blobid03 nyéltípussal érhető el:  Master / Classic a Penholder 

 

STIGA Cybershape Carbon - ütőfa, amit ha egyszer kipróbálsz, nem akarsz majd másikat.


Gyorsaság: 145
Kontroll: 45
Vrstvy: 5+2
Súly: 85 g +/- 5 gram

 

 

 


 

CWT Technology (Vlastné)

Truls és Truls Edition Cybershape Carbon CWT

Fontos számomra, hogy a ütőfa súlyát a különböző játékkörülményekhez igazíthassam. Ez lehetővé teszi számomra, hogy befolyásoljam a ütő súlyát, és a ütő méretével és az ütéseknél fellépő erővel kombinálva ez kinetikus energiát hoz létre.

Minél nehezebb a fa, annál nagyobb erő és energia keletkezik egy bizonyos sebességnél. Például a 9 grammos súly (a csapós ütésemről elnevezett) ideális, mert a nagyobb súly nagyobb sebességet jelent. A nehezebb súly akkor is jól működik, ha nagy teremben játszom, amit gyakran "lassú" környezetként élek meg. A legalacsonyabb, 3 grammos súly nagyszerű kisebb gyakorlótermekben vagy más, "gyorsabbnak" érzett környezetben. A STIGA CWT megkönnyíti számomra a penge tökéletes beállítását az egyedi játékpreferenciáimhoz.

Truls Möregårdh 2002-ben született a svédországi Hovmantorp faluban, és rekordidő alatt vált a svéd asztalitenisz legfényesebb csillagává. Truls 17 évesen betört a japán topligába, és a 2021-es houstoni világbajnokságon a Cybershape pengéjével ezüstérmet szerzett a Fan Zhendong elleni döntőben.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ütőfák
Összetétel: Szénszál (műszál) + Fa
Rétegek száma: 5+2
Tempó: OFF+

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: