Ütőfa Nittaku Nordlinger AC

Kód: NIT4831FL NIT4831ST Kérjük, válasszon változatot
Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Nittaku
52 560 Ft 41 386 Ft ÁFA nélkül
Nyél típus
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az új Nittaku Nordlinger AC egy támadó asztalitenisz fa karbon-kevlar réteggel, amit AC szálnak neveznek. Ez az AC szál nem válik olyan merevvé, mint a tiszta szénszál. Rugalmasabbá teszi a Nordlinger AC-t, ami növeli az irányítást és a pörgési viselkedést, mivel a labda érintkezési ideje hosszabb.

Az AC szál közvetlenül a Limba homlokréteg alatt fekszik. Ez az a hely, ahol az AC szál a legjobban tükrözi pozitív tulajdonságait, mint például a nagymértékben megnagyobbodott Sweet Spot és a nagyon jó labda visszajelzés.

Made in Germany

Sebesség: OFF -
Érzés: közepesen kemény
Furnérrétegek: 5 réteg + 2 AC szál
Fa vastagság: 6,1 mm
Súly: kb 86g
Méretek: 156 x 150 mm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ütőfák
Összetétel: Szénszál (műszál) + Fa
Rétegek száma: 5+2
Tempó: OFF-
Ezt a mezőt ne töltse ki:
PN Szerző 2023.1.5 10:20
A fa pontos összeállítása : limba-ayus-arylate carbon-kiri- arylate carbon-ayus-limba Súlya 91 gr Egyenletesen súlyozott. A nyele (FL) nagyon vastag (még nem találkoztam ehhez hasonlóval), furcsa lesz hozzászokni. Két edzésen vagyok túl vele, tenyéren Rosena max, fonákon Xiom Vega Europe max gumikkal. (így az ütő 184gr) Gyorsaságra a fát Off - Off+ közé tenném. Érzetre a fa merev, de van benne minimális rezgés, ami pont elég ahhoz, hogy megfelelő visszajelzést adjon a tenyérnek. Az arylate carbon rétek valóban szépen dolgozik, van érzés a fában. A labdákat nem csak lineárisan lövi mint pl egy Xiom Ignito, hanem ívelten, szépen kiemeli. Nagyon jó érzés vele droppolni, könnyű irányítani a labdákat. A súlya végett érdemesebb könnyebb gumikat használni, ha nem szeretnénk hogy fej nehézzé váljon az ütő. Összefoglalva, ez egy érzéses vastag fogású gyors ütő, melyre közepes keménységű szivaccsal rendelkező borításokat javasolnék. Jó fa, nem bántam meg hogy megvettem, de a nyelét vélhetően lecsiszolgatom vékonyabbra.
Válasz