PROFI ütöfa Nittaku Mima Ito Carbon + Nittaku Fastarc G1 + Nittaku Moristo SP

Kód: 4TT212903_PP2070_PP2093
Nincs értékelés
Márka: Nittaku
109 525 Ft 86 240 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

HU_Banner

!
Kész pingpongütő
Az ár egy komplett pingpongütőre vonatkozik, felragasztott borításokkal és élvédővel

 

Paraméterek / kinek ajánlanám ezt a pingpongütőt
Mima Ito, japán bajnok, és világ 3 számújátékosának aktuális fája. Tenyerén gyors és strapabíró Nittaku Fastarc G1 borítása van, amely gyors és erőteljes támadásokat biztosít neki, Mima Ito fonákján Nittaku Moristo SP, ami egy nagyon gyors rövid szemcse, amellyel aktívan lehet támadni
Kinek ajánlanám: aktívní hráči, profesionálni hráči
Ütőfa NITTAKU Mima Ito Carbon 
Borítás  Fh NITTAKU Fastarc G-1
Borítás Bh NITTAKU Moristo SP
Tempó OFF- > OFF+

 nittaku_mima_ito_carbon_1034px

Fastarc G-1 Moristo SP
NITTAKU Fastarc G-1
egy nagyon gyors borítás, kiváló pörgési tulajdonságokkal. Ez az agresszív ütők számára tervezett precíziós borítás alkalmas az asztalhoz közeli játékosok számára, akik értékelik az erős pörgést az első topspinnel. A labdakontroll kiváló annak ellenére, hogy nagy sebességű borításról van szó. A világranglista 3. helyén álló japán Mima Ito által éve használja ezt a borítást.
NITTAKU Moristo SP

Aki látta már a japán szupersztárt, Mima Itót akcióban, az tudja, hogy a támadó játékosok számára milyen rövid szemcsék adódhatnak az asztal közelében. A Nittaku az ESN-nel együttműködve kifejlesztette az egyik legérdekesebb rövid szemcsét a piacon. A 30°-os keménységű szivacs nagyon puha, de mivel óriási feszültség alatt van, nagyon nagy sebességet biztosít. Ezt a dinamikus szivacsot speciálisan kifejlesztett rövid szemcsével kombinálták, amelyek nagyon magas pörgést tesznek lehetővé. A Moristo SP így nemcsak a klasszikus blokkolást és ellentámadást könnyíti meg, hanem a backspin ütésekre válaszul topspin nyitást is lehetővé tesz.

 

Mima Ito Carbon NITTAKU Mima Ito Carbon

Mima Ito abszolút sztár Japánban. A kis japán agresszív rövid szemcse játékával a Kínaiak abszolút rémének számít, és a múltban szinte minden kínai játékos ellen sikerült nyernie. A japán Nittaku fejlesztői most a Mima Ito Carbonnal a rövid szemcse tökéletes fáját dobták piacra.

A Mima Ito Carbon fa 5 + 2 tőrszerkezettel érkezik. A két karbonréteg megteremti a szükséges szilárdságot és erőt. A penge nagy alapsebességgel és meglehetősen kemény érintéssel rendelkezik. Kifejezetten az olyan játékosok számára lett kifejlesztve, mint Mima Ito, akik közel játszanak az asztalhoz, kemény blokkokkal és ellenütésekkel, valamint a kemény ütők számára, akik a közvetlen pontokat keresik.

 

Komplett ütő professzionális ragasztása
Mindegyik ütő általunk van szakszerűen összerakva, ragasztva. A borításokat kizárólag jóváhagyott vízbázísú LAT-X ragasztóval ragasszuk, 2 réteget viszünk fel a fa minden oldalára és 2 réteg ragasztót viszünk fel minden borításra, ami tökéletes ragasztást és hosszantartó dinamikát biztosít.
 
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: