FALCO Tempo Booster 150ml

Kód: F2811202325
Nincs értékelés
Márka: Falco
7 700 Ft 6 063 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Új generációs booster! VOC Free, még tesztelés közben sem mutatja ki a teszt. A Tempo booster gyorsít, és hatása kb. 4 hétig tart. A booster növeli az asztalitenisz borítás általános pörgési és sebességi jellemzőit, és nagyon kellemes érintkezést hoz létre a labdával.

Nyilvános titok, hogy booster minden professzionális játékos használja. 

TEMPO BOOSTER csak a szivacsra használja. Ideális használata 1 réteg, a második réteget leghamarabb 8-12 óra után tegye rá, ha szükség van rá.  A felhordás után meg kell várni, amíg a borítás kiegyenesedik, ez több napig is eltarthat.


A TEMOP BOOSTER az a típus a Falco családból, amely a borítását legrugalmasabbá teszi. Speciális összetétele "felfújja" a szivacsot, ezzel ezt dinamizálja. Hatása aztán 3-6 hétig tart


FIGYELEM!

  1. Az Booster növeli a borítás vastagságát. A borítás teljes vastagsága nem haladhatja meg a 4 mm-t (gumi + szivacs) minden ITTF versenyen
    A borítás vastagságának ellenőrzése továbbra is a játékos felelőssége.
  2. A tenzor borításokkal körültekintőbben kell bánni, mivel ezek a borítások már gyárilag booszterzve vannak, és ezekhez a borításokhoz kisebb mennyiségű boostert kell használni.


Kiszerelés:
    150ml
Hatás:    kb 4 hét

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: