Borítás Xiom Jekyll & Hyde V52.5

Kód: 4966/PIR/2 4966/PIR/MAX 4966/FEK/2 4966/FEK/MAX Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Xiom
20 130 Ft –13 %
Jekkyl V52 5
20 130 Ft –13 % 17 480 Ft 13 764 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Jekyll & Hyde borítássorozattal a koreai Xiom gyártó a pörgés és a sebesség egymásnak ellentmondó fizikai tulajdonságait szeretné tökéletes módon ötvözni.

A támadó topspin játékban a pörgés energia egzisztenciálisan fontos. Az erős érintőleges súrlódás stabilizálja a nyerő támadólabdák pályáját. A sebességet a labdára irányított erő generálja. Azonban minél frontálisabb az érintkezési pont a labdával, általában annál nehezebbé válik a pörgés generálása.

A JEKYLL & HYDE V lehetővé teszi e két versengő teljesítményparaméter együttélését, és a feltétel nélküli, maximális centrifugálási energiát jelenti.

A Jekyll & Hyde V52.5-tel a Xiom egy abszolút csúcskategóriás támadó borítást dob ​​piacra. Az 52,5°-os kemény szivacsot kifejezetten agresszív és technikailag tapasztalt játékosok számára fejlesztették ki. A kemény támadás maximális teljesítményt és gyors befejező ütéseket tesz lehetővé. A pörgés fejlődése átlagon felüli. A gumi használható robbanékony támadójátékokban az asztal közelében, de féltávolról is óriási dinamikát és pörgésfejlesztést kínál.

Ajánlatunk azoknak a játékosoknak, akik a legtöbbet szeretnék kihozni kombójukból. 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: OFF > OFF+
Borítás típus: Szoft
Szivacs keménysége: Hard

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: