Borítás Xiom Jekyll & Hyde V47.5

Kód: 37010121 37010126 37010221 37010226 38010621 38010626 Kérjük, válasszon változatot
Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Xiom
15 890 Ft
Hívd infóvonalunkat Készleten Hívd infóvonalunkat Hívd infóvonalunkat Hívd infóvonalunkat Hívd infóvonalunkat Kérjük, válasszon változatot
Borítás szín
Szivacs vastagság
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Jekyll & Hyde borítássorozattal a koreai Xiom gyártó a pörgés és a sebesség egymásnak ellentmondó fizikai tulajdonságait szeretné tökéletes módon ötvözni.

A támadó topspin játékban a pörgés energia egzisztenciálisan fontos. Az erős érintőleges súrlódás stabilizálja a nyerő támadólabdák pályáját. A sebességet a labdára irányított erő generálja. Azonban minél frontálisabb az érintkezési pont a labdával, általában annál nehezebbé válik a pörgés generálása.

A JEKYLL & HYDE V lehetővé teszi e két versengő teljesítményparaméter együttélését, és a feltétel nélküli, maximális centrifugálási energiát jelenti.

A Jekyll & Hyde 47.5 közepes keménységű szivaccsal érkezik, amely a Xiom szerint jó egyensúlyt biztosít az erő és az irányítás között. A labda mélyebben behatol a gumiba, így jobban irányítható és több érintéssel játszható. Még kis gyorsulásnál is hatalmas forgást generál a szivacs.

Ez teszi a gumit tökéletessé a változó topspin játékosok számára, akik nem mennek egyenesen pontszerzésre az első labdával. A Jekyll & Hyde 47.5 a sebesség, a pörgés és az irányítás tökéletes szimbiózisával győzi meg mind az adogató-, mind a fogadó, kontra ugyanúgy a topspin játékban.. 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: OFF- > OFF+
Borítás típus: Szoft
Szivacs keménysége: Medium, Hard

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés