Borítás STIGA DNA Dragon Grip

Kód: 1712-0905-23 1712-0901-23 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: STIGA
19 965 Ft 15 720 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Plasztik labdák bevezetése után, új korszak alakult ki a támadó borítások fejlesztésébe.  A trend egyértelműen a keményebb borítások felé megy nagyon tapadós vagy ragadós fed-lappal. DNA DRAGON GRIP fejlesztésénél sikerült ezt összehozni - modern gyors szivacs és ragadós felület. 

DNA DRAGON GRIP nagyon jó tapadása van, ragadós felülettel, amelyek biztosítják a nagy kontrolt maximális pörgetés elérésénél. Klasszikus kínai borításokkal ellentétbe, amelyeknek ragadós felületük van, de nem annyira dinamikusak, a DNA DRAGON GRIP kombinálja a ragadós felületet egy nagyon gyors német 55° szivaccsal. Az 55° keménynek tűnhet, de a tenzor technológiának köszönhetően játékba puhább érzése van. 


DNA DRAGON GRIP Németországba van legyártva és kifejlesztve, új C-Touch Tensor technológiával. Ez a nagyon előrehaladott szivacs technológia felhasználta a professzionális játékosok és mesterséges inteligencia (AI) visszajelzését. Az adatok digitális kiértékelésével a Stiga olyan fontos anyagtulajdonságokat tudott azonosítani, amelyek korábban csak több ezer különböző gumi minta elemzésével voltak lehetségesek. Az adatelemzés eredménye egy egyedi tulajdonságokkal rendelkező felület és az említett extra kemény szivacs, 55 fokkal.


 A borítás nagyon jó használható szerváknál és szerva fogadásnál. Ragadós felülete miatt nagyon nagy pörgést biztosít. Kemény szivacsa kisebb katapult hatással rendelkezik, így a droppolás is nagyon könnyű vele - könnyen helyezhető és kezelhető. Első pörgetésnél máris lenyűgöz a tapadása és nagy rotáció. A DRAGON GRIP hosszú és magas ívű borítás. 

• Új professzionális borítás kiváló ragadással és pörgetéssel, amely lehetővé teszi ütéseket minden nehéz szituációba minden

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: OFF- > OFF
Borítás típus: Szoft
Szivacs keménysége: Hard

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: