Borítás Der Materialspezialist TTR-KILLER

Kód: DM6246R14 DM6246R17 DM6246R20 DM6246B14 DM6246B17 DM6246B20 DM6246G14 DM6246G17 DM6246G20 Kérjük, válasszon változatot
Újdonság
Nincs értékelés
18 295 Ft 14 406 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TTR-KILLER egy új ANTI borítás, amely egyesíti a hosszú szemcse és a klasszikus ANTISPIN romboló játékjellemzőit. Ezt egy rendkívül vékony felső gumi teszi lehetővé, nagyon hosszú, befelé néző pattanásokkal, amely technikai mesterművet jelent az asztaliteniszgumik gyártásában.
 
A TTR-KILLER rendkívül lapos labda röppályát és a labda erős lebegését eredményezi, ami csak a hosszú szemcsénél ismert. A klasszikus anti-top formulának köszönhetően a TTR-KILLER érzéketlen a forgásra, és az alkalmazott high-tech szivaccsal kombinálva a legmagasabb kontrollértékeket és fantasztikus labda-visszacsatolást biztosít.
 
A vékonyabb szivacsvastagságokban a TT-KILLER ideális a biztonságos játékhoz az asztalnál, valamint a klasszikus védekezéshez, rövid, nagyon lapos és kellemetlen labdapályát produkálva, kiszámíthatatlan vágási variációkkal.
 
A szivacs vastagságának növekedésével a TTR-KILLER kibontakoztatja teljes támadó potenciálját, és az integrált zavaró hatásnak, valamint a labda masszív merülésének köszönhetően komoly problémákat okoz az ellenfélnek.
 
Tempó:
89
Kontroll:
94
Zavarás:
97
Keménység:
Medium
Játék stílus:
Defensiv / Allround / Offensiv

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: DEF > OFF-
Borítás típus: Anti
Szivacs keménysége: Medium

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: