Borítás Der Materialspezialist Fakir

Kód: D1038R00 D1038R10 D1038B00 D1038B10 D1038PI00 7210/ROZ2 D1038BL00 D1038BL10 D1038G00 D1038G10 D1038P00 D1038P10 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
15 850 Ft 12 480 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fakir rubber cover

KELLEMETLEN SZEMCSÉK AZ ENGEDÉLYEZÉS HATÁRÁN  ;-)

Az asztalitenisz sport folyamatosan változik. Ezzel összefüggésben az anyagok fejlesztésénél folyamatosan figyelembe kell venni azt a negatív hatást, amelyet a megváltozott szabályok gyakorolnak a hosszú szemcsés játékra.

A der-materialspezialist a FAKIR hosszú szemcsés borítás új fejlesztésével itt új utat nyit, és a megengedett határokat a végletekig feszegeti.

Mind az oldalarány, azaz a pöttyök hosszának és átmérőjének aránya, mind a FAKIR megengedett teljes magassága a műszakilag lehetséges felső határán van.

Az eredmény egy új, eddig példa nélküli hosszú szemcsés bomlasztó borítás, amely egyesíti a kiemelkedő hosszú szemcsés játékot a lehető legnagyobb bomlasztó és lebegő hatással.

.

 der-materialspezialista FAKIR:
színes, áthatolhatatlan védelem és rendkívüli támadási lehetőséggel 

 

Védekezésben a FAKIR a magas szintű biztonságot kellemetlen blokkolási játékkal és kiváló elhelyezési lehetőségekkel ötvözi, míg az alkalmazott gumikeverék miatt a FAKIR érzéketlen az ellenfél pörgésére. Védekezésben a FAKIR a magas szintű biztonságot kellemetlen blokkolási játékkal és kiváló elhelyezési lehetőségekkel ötvözi, míg az alkalmazott gumikeverék miatt a FAKIR érzéketlen az ellenfél pörgésére.

A FAKIR rendkívüli támadó potenciállal is rendelkezik, amely extrém lebegő és kellemetlen labdarepülési görbéket produkál, különösen agresszív játékban. A FAKIR természetesen az összes ITTF által jóváhagyott gumiszínben kapható.

 

Fakir rubber detail

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: DEF > OFF-
Borítás típus: Hosszú szemcse
Szivacs keménysége: Soft

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: