PROFI ütőfa TIBHAR Samsonov FORCE PRO + Evolution MX-P / Evolution FX-P

Kód: 4TT212790_T014606_T014656
Nincs értékelés
Márka: Tibhar
58 565 Ft –12 %
Tibhar Samsonov force MXP FXP
58 565 Ft –12 % 51 245 Ft 40 350 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

HU_Banner

!
Kész pingpongütő !
Az ár egy komplett pingpongütőre vonatkozik, felragasztott borításokkal és élvédővel

 

Paraméterek / kinek ajánlanám ezt a pingpongütőt
nagyon gyors kombináció, amellyel a legendás Vladimir Samsonov is játszott , egy gyors támadó kombináció, jó érzéssel, nagyon jó minőségű támadó borításokkal.
Kinek ajánlanám haladó játékosok, aktív játékosok, profi játékosok
Ütőfa TIBHAR Samsonov Force PRO
Borítás  Fh TIBHAR Evolution MX-P
Borítás Bh TIBHAR Evolution FX-P
Tempó OFF > OFF+

 

MX-P FX-P
TIBHAR Evolution MX-P
Ez a változat biztosítja a legnagyobb dinamikát, így az MX-P a leggyorsabb borítás az EVOLUTION termékcsaládban. A pattanásgeometria tökéletes beállításának köszönhetően sikerült nagyobb rugalmasságú borítást készítenünk, amely extra energiát ad a támadó labdáknak. Ennek a sajátosságnak köszönhetően az MX-P nagyon jól alkalmazkodik minden játékos játékához, nem tesz engedményeket a sebesség és a pörgés tekintetében. A labda és a fa érintkezési ideje az MX-P-nél valamivel hosszabb, mint a referencia ütéseknél, ami sokkal több érzést ad.
TIBHAR Evolution FX-P
Az FX-P az EVOLUTION termékcsalád legrugalmasabb és legpuhább változata. Ez a borítás nagyfokú érzetet és irányítást biztosít minden játékhelyzetben. Az FX-P egy nagy teljesítményű borítás, amit a topspin ütéseknél keletkező hatalmas hang is bizonyít. A borítás felülete gazdag pörgésben, és a nagy katapulthatással rendelkező puha szivacs elegendő erőt biztosít a változó topspin játékhoz szükséges erőhöz. Az a játékos, aki szeret az asztalhoz közel támadni, és nem hajlandó a kockázatos játék során labdákat engedni, elégedett lesz a gumifelület finomhangolásával az EVOLUTION FX-P puha szivaccsal.

 

signature TIBHAR Samsonov FORCE PRO
a többszörös Európa-bajnok és világkupa-győztes új fája változatos sebességtartalékaival nyűgöz le. A Limbo külső rétegei érezhető és szükséges erőt és sebességet adnak neki. A középső és középső rétegek kiváló labdakezelést tesznek lehetővé, és nyomás alá helyezik az ellenfelet. Ez a TIBHAR egyik legkelendőbb fája.

 

Komplett ütő professzionális ragasztása
Mindegyik ütő általunk van szakszerűen összerakva, ragasztva. A borításokat kizárólag jóváhagyott vízbázísú LAT-X ragasztóval ragasszuk, 2 réteget viszünk fel a fa minden oldalára és 2 réteg ragasztót viszünk fel minden borításra, ami tökéletes ragasztást és hosszantartó dinamikát biztosít.
 
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: