PROFI ütöfa Stiga Allround Classic / Stiga Mantra Sound+Mantra Control

Kód: 105035_1712-1705-21_1712-1801-20
13 értékelés
Márka: STIGA
48 815 Ft –18 %
Allround Classic Mantra Control a Sound 1
48 815 Ft –18 % 39 990 Ft 31 488 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

HU_Banner

!
Kész pingpongütő !
Az ár egy komplett pingpongütőre vonatkozik, felragasztott borításokkal és élvédővel

 

Paraméterek / kinek ajánlanám ezt a pingpongütőt
népszerű kombináció a játékosok minden teljesítménykategóriája számára. A legnépszerűbb all-round fa kombinálva a  STIGA új, dinamikus, modern, puha Mantra Sound borítással, másik oldalon pedig egy Mantra Control, hatalmas kontrollt biztosító, de kellő dinamikával rendelkező borítással.
Kinek ajánlanám kezdő játékosok, haladó játékosok
Ütőfa STIGA Allround Classic
Borítás  Fh STIGA Mantra Sound
Borítás Bh STIGA Mantra Control
Tempó ALL > OFF-

 

 

Stiga Allround Classic

Stiga Allround Classic

minden idők legkelendőbb ALL-round fája

• Könnyű, 5 rétegű konstrukció nagyszerű érzéssel és irányítással
• Minden idők egyik legkelendőbb allround fája
• Alkalmas tapasztalt játékosok számára, de kezdők számára is.
• Ideális fa az asztaliteniszezői pályafutásod kezdetén.
• Kontroll 78, gyorsaság 63, érzésre rugalmas
• Svédországban fejlesztették, tervezték és gyártották

Az Allround Classic a Stiga által gyártott első allround fája. 1967-es bevezetése óta számos világklasszis játékos használta. Több mint 40 éve és a mai napig az Allround Classic a Stiga kínálatának egyik legkelendőbb fája.

   


 

Mantra Sound

Stiga Mantra Sound

42 fokos szivacskeménység a jobb érzésért és irányításért minden ütésnél

Tökéletes borítás a sebességet kedvelő támadójátékosok számára. Hosszú élettartam a természetes és szintetikus gumi kombinációjának köszönhetően. Tiszta és éles hangot ad a labda ütésekor. Az OCS (Oxygen Capsule System) fokozott sebességet biztosít stabil és egyenletes ütésekkel. Könnyű súly a piacon lévő más borításokhoz képest. Svédországban tervezték és Japánban gyártják

Mantra Sound - a kézenfekvő választás, ha a sebességet kedveli! Ez a gumi 42 fokos szivacskeménységgel rendelkezik, ami kivételes érzést és kontrollt biztosít minden ütésnél. A természetes és szintetikus gumi különleges kombinációja hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. Ezenkívül a Mantra Sound borítás tiszta, éles hangot ad, amikor leütöd a labdát.
Az OCS technológiának köszönhetően olyan gumit kap, amely nagyobb sebességet biztosít az egyenletes és stabil ütésekhez. Emellett nagyon könnyű, ezért könnyű vele játszani. Svédországban tervezték és Japánban gyártják. Válassza a Mantra Soundot még ma, hogy növelje sebességét és fejlessze játékát!

 

Mantra Control

Stiga Mantra Control

 ideális borítás azok számára, akik szeretnék elkezdeni saját ütőik ragasztását.

45 fokos szivacskeménység a jobb érzés és kontroll minden lövésnél. Hosszú élettartam a természetes és szintetikus gumi kombinációjának köszönhetően. Segíti az irányítás és a pörgetési technikák fejlesztését. Könnyű súly a piacon lévő más gumikhoz képest.
Svédországban tervezték és Japánban gyártják

A Mantra Control a legjobb választás, ha javítani szeretné játékát, és növelni szeretné a pontosságot és a teljesítményt. Ez a borítás különösen alkalmas azok számára, akik első ütőjüket maguk szeretnék összeragasztani. Mivel a Mantra több természetes gumit tartalmaz a felületi rétegben, a gumi hosszabb ideig tart. Ideális, ha a kontroll és a pörgés megtartása mellett szeretné csiszolni a képességeit. Ezzel a borítással könnyedén irányíthatod ütéseidet, hogy javítsd technikádat és játékstílusodat. A Mantra Control emellett egy nagyon könnyű radír, amellyel könnyű játszani. Ez a radír kézzel készült, Svédországban tervezték és Japánban gyártják. Frissítse játékát még ma, és vegye át az irányítást az irányítás és a pörgés új szintjével!

 

 


 

 

Komplett ütő professzionális ragasztása
Mindegyik ütő általunk van szakszerűen összerakva, ragasztva. A borításokat kizárólag jóváhagyott vízbázísú LAT-X ragasztóval ragasszuk, 2 réteget viszünk fel a fa minden oldalára és 2 réteg ragasztót viszünk fel minden borításra, ami tökéletes ragasztást és hosszantartó dinamikát biztosít.
 
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: