Borítás SpinLord Irbis II

Kód: SL5785-R18 SL5785-R20 SL5785-R21 SL5785-B18 SL5785-B20 SL5785-B21 Kérjük, válasszon változatot
2 értékelés
Márka: SpinLord
10 145 Ft 7 988 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Irbis II felső gumija ugyanaz, mint az Irbisé, azaz közepesen kemény, nagyon jól tapad (de messze nem ragad) és nagyon rugalmas.

A szivacs azonban sokkal keményebb és sokkal gyorsabb is. Kb. 44-46 fokos keménységével a közepesen kemény kategóriába sorolható. Ráadásul még erősebb beépített gyorsragasztó hatást biztosít, mint az Irbis szivacs, mindenféle "gyári tuning" nélkül.

Az Irbis II tehát egy közepesen kemény, rugalmas támadó gumi az erőteljes európai topspin játékhoz.

Az Irbis II az Irbishez hasonlóan sokkal hatékonyabb, mint sok más gyártó nem ragadós gumija. Azonban nem rendelkezik annyi pörgéssel, mint néhány ragacsos gumi.

Másrészt az Irbis II rendelkezik a szükséges erővel a közvetlen támadójátékhoz, kemény ellentámadásokkal és végső ütésekkel. Csuklós játékra is sokkal jobban alkalmas, mint az Irbis.

Az Irbis II azonban nem tud akkora sebességet és rugalmasságot nyújtani, mint a jelenleg leggyorsabb gumik, még ha nem is túlságosan lassú.

Az ellenőrzésnek azonban vannak pluszpontjai. Egy ilyen gyors gumihoz képest az Irbis II elég könnyen játszható, és ezért - ellentétben más gyártók keményebb támadó gumijaival - alacsonyabb szintű játékosok számára is alkalmas.

Az Irbis II fő célcsoportja tehát szintén azok a játékosok lehetnek, akik egy gyors és meglehetősen kemény támadó gumit keresnek, amely mégis könnyen kezelhető, és nem igényel különösebben tiszta ütéstechnikát.

Az Irbis II nagyon tartós.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: ALL+ > OFF
Borítás típus: Soft
Szivacs keménysége: Medium

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: