Borítás PimplePark Wobbler

Kód: PP1911 PP1912 PP1913 PP1914 PP1915 PP1916 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: PimplePark
15 035 Ft 11 839 Ft ÁFA nélkül
BORÍTÁS SZÍNE
SZIVACS VASTAGSÁGA
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Wobbler egy olyan hosszú szemcse, amelyet az elsők között fejlesztettek ki kifejezetten az új plasztik labdákhoz. A felületet úgy tervezték, hogy az aktív zavaráshoz kerüljön az asztalnál. Az enyhén ragacsos, közepes keménységű fejeknek köszönhetően nagyon jó játékot játszhat kellemetlen hosszan.

Passzív blokkok esetén a labdákat nagyon rövid ideig szabadon engedhetik el. Azonban ha aktívabban játszik, hosszú, nehezen olvasható támadlabda lesz sikeres. Az Ox verzióban található Wobbler az asztalnál aktív játékos számára alkalmas.

Szivacsos verziók esetén a gumi még nagyobb támadási lehetőségeket kínál, különösen a technikailag képzett játékosok számára.

A Wobbler tökéletesen kombinálható a PimplePark Murus fával

A Wobbler tesztelő első játékos ezt írta:


A Wobbler-golyó repülési íve sokkal laposabb, mint az általam ismert szivacsos füveknél, és a golyók elég rövidek és laposak, hogy az ellenfél nehezebb támadni és hibákat provokál. Ha akarod, veszélyes hosszúságot adhat a labdáknak úgy, hogy a labda közvetlenül az asztal hátsó széle előtt esik le.

Véleményem szerint a támadások a gumi valódi ereje. Az ellenfél szinte összes golyóját könnyedén meg lehet támadni. Saját ütései olyan rövidek és laposak, hogy az ellenfélnek nehéz visszaadni

Véleményem szerint Kai Veenhuis nagyon jó munkát végzett a Wobbler-PimpleParkkal és kidolgozott egy változó hosszú szemcsét az asztalnál lévő játékosok figyelme elvonására.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borítások
Borítás tempó: DEF > OFF-
Borítás típus: Hosszú szemcse
Szivacs keménysége: Soft

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: