PROFI ütőfa Stiga Cybershape + Stiga DNA Platinum XH

Kód: 1601-0201-35_1712-0705-23_1712-0701-23
Nincs értékelés
Márka: STIGA
139 715 Ft –9 %
5026 1 stiga cybershape platinumxh
139 715 Ft –9 % 125 905 Ft 99 138 Ft ÁFA nélkül
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Haladó vagy kimondottan professzionális játékosok számára kifejlesztett kombináció

banner_na sírku

TRULS MOREGARDH győztes kombináció

STIGA szuper újdonsága. Stiga CYBERSHAP Carbon utolsó idők egyik legjobb fája, modern műanyag labda játékra kifejlesztett. Stiga első fája, amely INNER technológiát alkalmazott, azaz a szénszál (karbon) a fa magján van elhelyezve, amely kellemes tisztafa érzést ad a fának, nagy kontrollt, de nehezebb szituációkba megint elképesztő gyorsaságot és erőt biztosít. A fejforma is egyedi, új nagyobb sweetspot mivel szélesebb felső része és 6-szögletes kialakítása miatt.

 STIGA PLATINUM borítások gyártó legújabb fejlesztése. Fejlesztésén a kínai válogatott csapat vett részt, és egy egészen új széria kimondottan professzionális borítás sorozatott hozott létre amely egy puhább Platinum S, közepes Platinum M, keményebb Platinum H és egy extra kemény Platinum XH tartalmazz és kimondottan haladó vagy profi játékosoknak számára alkalmas. 

Stiga Platinum XH - legyorsabb és legkeményebb Platinum borítás, 52,5°szivacsa és 2,3mm vastagsága  miatt, amely egy nagyon pörgetős falsoss fedlappal van kombinálva, ebből a borításból egy kimondottan agresszív borítás csinál, gyors pörgetős játékosok számára. 


PARAMÉTEREK

Ütőfa STIGA Cybershape Carbon - konkáv
Borítás Fh STIGA DNA Platinum  XH 2,3mm
Borítás Bh STIGA DNA Pltainum XH 2,3mm
Megjegyzés Truls Moregardh világbajnoki ezüst kombinációja. 

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: