PROFI ütőfa DONIC True Carbon Inner + Donic blueStorm PRO + Donic blueStorm PRO AM

Kód: 4TT212942_PP2936_PP2934
Akció
Nincs értékelés
Márka: Donic
76 925 Ft –27 %
Donic TRUE CARBON INNER
76 925 Ft –27 % 55 820 Ft
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

ÜTŐFA:
Egészen új fejlesztésű DONIC fa. DONIC TRUE Carbon Inner - ez egy közepesen gyors KIRI külső réteggel, amelynek Carbon réteg máris a magján helyezkedik el,  ALL+ > OFF támadó fa, elképesztő nagy érzékkel és irányíthatósággal. 

A fa nagyon dinamikus ... érzésre mintha két különböző fával játszana, ami nagy előnyt jelenthet aktív játékosok számára. Gyorsasága ellenére a fa domináns előnye a nagy kontroll, tapasztalt játékosok közt is nagyon közkedvelt, de ezért nem félnék kezdő játékosok számára is ajánlani nagy kontrollja miatt.  

BORÍTÁSOK:

DONIC szuperújdonsága  2021/2022 szezonra. 
Donic blueStorm PRO egészen új offenzív - erősen támadó OFF+ borítás. Nem ragadós felülete, de elképesztő erős pörgetést biztosít. A szivacsa keményebb mint a PRO AM verziónak és a borítás is valamivel gyorsabb mint a PRO AM verzió. 
Donic blueStorm PRO AM valamivel lassúbb és puhább mint a PRO verzió. Nagy katapulthatás. Hasonlóképen mint a PRO változat ez is nagyon gyors és nagy pörgetést biztosít.


PARAMÉTEREK

Ütőfa DONIC TRUE Carbon Inner
Borítás Fh DONIC blueStorm PRO - max
Borítás Bh DONIC blueStorm PRO AM - max
Rövid leírás Igazán exkluzív nem mindennapi kombináció, ami egy gyors ütőfa kombinációja nagyon gyors pörgetős borítással 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés